Vad är Nail Art?

August 16

Nail art, bruket att måla dekorativa mönster på naglarna, är ett roligt sätt att piffa upp din vardag ser eller shoppa ett speciellt tillfälle outfit. Det finns en mängd olika utföranden tillgängliga, allt från subtila och diskret till funky och upprörande. Till exempel kan du välja att måla blommor på naglarna för ett datum eller bokstavera namnet på din favorit idrottslag på dagen för det stora spelet. Medan de mer intrikata mönster bäst avgörs av en professionell, itâ € s möjligt att skapa enkla nail art hemma.

Nyckeln till en framgångsrik nageldesign börjar med rena och välformade naglar. Naglar bör prydligt klippta och arkiveras före målning. Även den mest fulländade konstnären canâ € t skapa en attraktiv design på naglar som har blivit biten ner till stubbar. Om dina naturliga naglar är bortom reparation, överväga att tillämpa artificiella akryl naglar före målning din design.

När du € ve målade naglarna med en neutral baslack, kan du rita din design med en speciell tunn spets nagelborste. Dock kan nybörjare väljer att improvisera genom att skapa sina konstruktioner med en bobby stift eller tandpetare. Oavsett vilket program metod du väljer, itâ € s bäst att använda en bomullspinne och ren aceton för att ta bort eventuella lackning misstag. Arbeta så fort som möjligt, eftersom nagellack torkar ganska snabbt. För att spara tid, har en separat borste för varje färg av polish.

Det finns många olika metoder som du kan använda för att komma med nail art design. Många nybörjare vill kopiera från bilder de har hittat på Internet eller i böcker. Vissa större nagelsalonger erbjuder även klasser för personer intresserade av att lära sig hur man gör sin egen konst. Dock kan även personer med minimal konstnärlig talang lära sig att frihand geometriska former eller blommönster.

Medan de flesta nail art designs skapas helt enkelt med hjälp av olika färger av nagellack, kan du lägga till gnistan till din design genom att blanda glitter i ett eller flera av de polska färgerna före målning naglarna. Använda stick-on juveler är ett annat bra sätt att jazz upp en enkel motiv. Små klistermärken kan göra det lättare att skapa mer detaljerade mönster.

När du € ve avslutat din design, kommer korrekt underhåll att hålla din nail art i toppskick så länge som möjligt. Applicera ett lager skyddande genomskinligt nagellack varannan eller var tredje dag under hela din manikyr. Använd handskar när man gör uppgifter som kan skada dina naglar och motstå frestelsen att plocka eller bita på naglarna.

  • Nagellack bör hållas på plats för att ta bort eventuella nail art misstag.
  • En kvinna med akryl naglar med nail art på dem.
  • Naglarna bör utformas med hjälp av en nagelfil innan du applicerar nail art.
  • Nagellack används för att applicera mönster att naglarna.
  • Konstgjorda naglar med nail art.
  • En person får en manikyr.