Sälja som nyckeln till din Orsak Marketing Success

February 29

Acceptera det faktum att orsaken yrken är alla i försäljningen är tufft att magen eftersom de ser sig själva som "insamlingar" eller i "utveckling." Ring dig själv vad du vill, men när du försöker övertyga en annan person att göra något de är inte benägen att göra på egen hand, du säljer. Om det får dig att må bättre substitut "övertala" för att sälja! Kanske kommer du att en direktör eller vice ordförande i "övertala" en dag!

Din förmåga att stänga orsakar marknadsföringspartnerskap beror i hög grad på dina säljförmåga. Inte sabotera din framgång som en orsak marknadsförare bara för att försäljningen råd påminner dig om en dålig upplevelse du hade på din lokala begagnad bil mycket.

Här är ett recept för att sälja framgång som en enkel process i fyra steg.

  • Känn din produkt. Förstå orsak marknadsföring är nyckeln, men så är din förmåga att presentera orsak marknadsföring enkelt och tvingande till dina utsikter. Du bör vara tydlig med vad orsaken marknadsföring kan och inte kan göra och hur den är unik från andra former av marknadsföring.
  • Känn din kund. Med den mängd information som finns på Internet, har du ingen ursäkt att inte veta om dina utsikter. Från Internet kan du utforska behov och mål via din egen personliga kontaktnät. Du kan gräva vidare i telefonsamtal och möten med utsikten. Informationen finns där ute. Du måste vara skicklig på att hitta och samla det.
  • Se en massa människor här är en underlig faktum om att sälja. De flesta säger nej. För att få en del människor att säga ja, måste du höra en massa människor säger nej. Planera därefter. Se så många människor som du kan för att förbättra din stängning genomsnittet.
  • Be alla att köpa. Om du inte be folk att köpa, du är i kundservice, inte försäljning. Försäljningen handlar inte bara om information berätta utsikterna om din organisation och fördelarna av orsak marknadsföring. Detta synsätt fungerar bara till en punkt. Vid något tillfälle, måste du be utsikterna att gå med dig. Var inte blyg. Det är osannolikt att utsikterna kommer att be dig att gifta sig med honom först.