Vilka är de bästa Ersättande Margarin?

May 24

De bästa substitut för margarin är naturliga smör och renade matolja. Margarin skapades som ett billigt alternativ till smör, och har liknande egenskaper. Även margarinsubstitut kan ofta användas på samma volym, kan de ha en något annorlunda smak, konsistens och näringsprofil.

Margarin har utformats för att ha egenskaper som liknar naturliga mejerismör. Mest margarin tillverkas genom emulgering rena vegetabiliska oljor i lättmjölk. Den resulterande blandningen kyls sedan för att uppnå en krämig konsistens. Salt tillsätts ofta för att efterlikna den salta smaken av saltat smör.

Precis som margarin kan ersätta smör, gör smör en idealisk ersättare för margarin. Smör pinnar kan kapas till lämplig mängd eller smält att mäta deras volym. Saltat och osaltat smör sorter finns att möta behoven hos receptet. Vissa bagare använder ens en kombination av mejeri smör och margarin att anpassa smaken och konsistensen av bakverk.

Borttagning margarin allmänhet minskar saltet, fett- och fuktinnehåll av receptet. Förhållandet av margariningredienser är typiskt 80 procent olja och 20 procent vatten. I ett recept, kan margarin ersättas genom tillsats av samma volym av olja och vatten i ett identiskt förhållande. Olje substitut för margarin är oftast osaltat. Salt kan läggas till eller utelämnas helt för att tillfredsställa enskilda smaker.

Creamy hemlagad margarinsubstitut kan göras i ett hem mixer. Duggregna oljan i en mixer med snabbt spottar lättmjölk orsakar emulgering. Det emulgerande Processen suspenderar fetter i vätskan för att skapa ett förtjockat substans. Förvaring av emulgerade fetter i en kall miljö ytterligare tjocknar blandningen. Kylda margarin substitut sprids och smälta på samma sätt som smör.

Många substitut för margarin innehåller färre transfetter och mättade fetter. Linfrö, jordnötter och olivolja anses ofta friska substitutioner för margariner som innehåller härdade vegetabiliska oljor. De ersättnings oljor vanligtvis till receptet i rumstemperatur och kan åtföljas av en liten mängd vatten eller skummjölk. Kockar gör utbyten bör ha i åtanke att ofiltrerade matolja kan brinna när de används i höga värmeapplikationer. Dessutom bör intensivt smaksatt substitut olje användas sparsamt eftersom de kan förändra smaken av den färdiga livsmedelsprodukten.

Statliga bestämmelser begränsar märkning och beredning av margarin och margarin ersättare i många länder. Vissa substitut för margarin är märkta som sprider sig eller bred oljor. Ingredienser och tillsatser för kommersiellt tillgängliga margarin substitut varierar kraftigt runt om i världen. Dessa liknande produkter kan helt enkelt inte uppfyller kvalifikationerna för att märkas som margarin enligt börsreglerna.

  • Smör är ett utmärkt substitut för margarin.
  • Linfröolja är ett hälsosamt alternativ till margarin.
  • Hjärta vänliga jordnötsolja har en mild, neutral smak.
  • Margarin.
  • Olivolja är ett hälsosamt alternativ till margarin.