Vad är historien om Washington State Flag?

March 28

Washingtons statligt sjunker är den enda statlig flagga i USA som presenterar avbilda av en person, liksom den enda flaggan med en grön bakgrund. Emblemet på flaggan visar en bild av George Washington, den första presidenten av Förenta staterna. När staten regeringen började planera flaggan, visste det den ville hedra Washington på något sätt.

Före antagandet av Washingtons statligt sjunka, samhällen i hela staten använt en föråldrad militär flagga visar George Washington profil set mot en blå sparv. Andra använde en annan design, som presenterar en statlig tätning i guld i mitten av antingen en grön eller lila bakgrund. Att design är på displayen som en banner som visar statens historia i huvudlagstiftningsbyggnad state capitol.

Tätningen på Washingtons statligt sjunker designades av Charles Talcott, en juvelerare i Olympia, Washington. Han använde ett frimärke för bilden av George Washington, och en bläckflaska och ett mynt för att skapa ringarna. En av hans bröder skrev orden runt tätningen, med en annan bror, skapade färgämne som används för att skriva ut den.

Trots att staten medgavs till unionen den 11 november 1889 lagstiftare i staten valt att inte anta en flagga design för fram till 1923. När staten lagstiftande församling godkände lagen för att bestämma en design för det statligt sjunker, etablerat det en regel som kräver att flagga som skall göras av sparv eller silke i en mörkgrön. I centrum var att vara en reproduktion av statens sigill. Ursprungligen tillät lagen tillägg av gröna fransar. År 1925 förändrades dock lagstiftningen att ange att luggen ska vara samma guld eller gul nyans som tätningen.

Utbilda allmänheten angående rätt protokoll för att visa flaggan, liksom dess historia, är statssekreteraren ansvar. Washingtons statlig flagga distributionspolitiken styrs av detta kontor, som har rätt att bestämma priset på flaggan för distribution till medborgarna. Statssekreteraren har också befogenhet att fördela statligt sjunker till militära enheter utan kostnad.

Washington state hedrar den första amerikanska presidenten i andra än den officiella statliga tätningen och flaggan sätt. Den officiella statliga fartyget är presidenten Washington. Denna 860 fot (ca 262 meter) fartyget är en av de största containerfartyg som någonsin byggts i USA.

  • Washington state gick med i facket 1889 men inte anta en flagga fram till 1923.
  • Tätningen på Washingtons statligt sjunker visar en bild av George Washington.