Hur väljer jag det bästa Cabinet Lås?

October 28

För att välja den bästa skåp spärrarna, måste du bestämma om deras utseende och hur de fungerar. Vissa spärrar enbart görs till barnsäkra ett skåp, medan andra är gjorda för att låsa skåpet för att hålla något säkert. De flesta spärrarna används för att undvika att skåpet öppnas oavsiktligt. Förutom att bestämma vad du vill att din spärr ska göra och hur det ska se ut, att välja en som är gjord av en god kvalitet material är en annan fråga. Ju bättre materialet kommer längre spärren pågå.

Ett vanligt användningsområde för skåp spärrarna är att hålla ett barn ut ur ett skåp. Det finns specialdesignade spärrarna för detta, och de ofta är gjorda så att de lämnar utrymme mellan dörren och skåpet för att undvika childâ € s fingrar från att krossas medan du fortfarande håller skåpet stängt. De flesta butiker har dem speciellt märkta som sådana, och de är ofta inte så dyrt som skåp spärrar gjorts för andra ändamål.

Majoriteten av skåp hakarna är en enkel design. De har en knopp som vänder eller glider en arm i en fångst för att hålla dörren på plats, eller kan hålla på plats med en magnet eller enkel fångst. Skåp spärrarna är vanligen tillverkade av rostfritt stål, järn, mässing, eller brons. Billigare är tillverkade av aluminium eller plast. Rostfritt stål, mässing och koppar är dyrare men är ofta mer hållbara. Mässing och brons spärrarna används ofta i konstruktioner som är antik och elegant utseende. Aluminium och plast don vanligtvis € t ser så trevligt och donâ € t vara så länge.

En grundläggande spärr kommer att fungera om du bara behöver hålla skåpet stängs. Om du vill ha mer säkerhet, kommer att välja en spärr som låser med nyckel eller kombination passa dig bättre. Många skåp spärrarna är utformade för att ha en nyckel som ser ut som en antik, men det finns en mängd olika stilar tillgängliga.

Om du är orolig för pris och vill ha något enkelt, plast och aluminium skåp spärrarna är de mest prisvärda stilar. De är ofta hålls på plats av en magnet i motsats till armen och fånga stil av dyrare skåp spärrarna. Även om dessa typer är enkla, de är funktionella, men kommer inte att pågå så länge som mer hållbara material och är mer benägna att böjas eller brytas. Om du använder spärrarna för ett skåp som du vann € t tillgång ofta, såsom en i ett garage eller förråd, bör de fungera bra.