Hur väljer jag det bästa Laundry Drying Rack?

October 23

Med hjälp av en tvätt torkställning är en energieffektiv, kostnadsbesparande alternativ till torkning kläder i en elektrisk tork. När du väljer en tvättstuga torkställning, måste du överväga det tillgängliga utrymmet och mängden tvätt som torkas. Kostnaden är också sannolikt att vara en viktig faktor.

Vare sig i hemmet eller på pizzerior, torkning kläder i en maskin är dyrt. För människor som är oroade över energisparande, även effektiva torktumlare skapa en stor klimatpåverkan. Torkar är också svårare på dina kläder, och värmen kan skada tyget och orsaka krympning.

Kläder linjer är ett alternativ, men de har begränsningar också. Linjer kräver utomhus utrymme, vilket kanske inte är tillgängliga för lägenheten invånare. Torkning kläder utanför kräver kooperativa väder. En sträcka av grått, regnigt väder kan lämna dig kort av torra kläder att bära. Även när solen kommer ut, kommer ultravioletta strålar orsakar dina kläder att blekna snabbare.

För alla väder, låg kostnad torkning, en tvättstuga torkställning bara kan vara din bästa insats. Liksom kläder linjer, rack kan du torka dina kläder utan kostnad och energi som krävs av maskiner, men de undvika begränsningarna i kläder linjer också. Inomhus tvätt rack kan användas dag eller natt i alla väder, att dra nytta av det tillgängliga utrymmet i ditt hem.

Du bör ha en plats i åtanke för din tvätt torkställning innan du går och handlar. Välj ett rack som passar in i det avsedda utrymmet, helst med gott om utrymme för att låta luft vid kläderna. Utrymme nära ett värmeelement är perfekt och kommer att hjälpa dina kläder torkar snabbare, men öppen eld eller annan kraftfull värmekälla kan skada eller bränna dina kläder och bör undvikas. Bestäm om racket kommer att finnas kvar eller om du kommer att behöva vika mellan laster, vilket gör att utrymmet kan användas för andra ändamål också.

Tänk på volymen av tvätt du tänker torka på din nya rack. En liten, bärbar rack kommer att vara tillräcklig för att torka ut fintvätt eller mycket små laster. Å andra sidan, kommer torkning av tvätt för hela familjen kräva en mycket större enhet, såsom en paraplyställ. Du kan också ha problem montering poster på en särskilt smal rack och bör se till att du kan drapera poster såsom skjortor och handdukar utan vikning, vilket skulle bromsa torkning.

Många människor väljer att använda en tvätt torkställning som en besparingsåtgärd, vilket leder dem att välja billigare modeller. Pengar som spenderas på ett rack bör betraktas som en investering, med besparingar realiseras i färre torklaster. Spendera lite extra på en större, kraftigare rack innebär att du kommer att kunna torka mer kläder utan att använda elektricitet.

  • Shirts på tvättlina.