Hur väljer jag det bästa Running Pack?

June 20

Om du bestämmer vilken typ av kör du kommer att göra, samt vad du kommer att bära, innan du går att söka efter en ny kör pack, processen att välja en som är rätt för dig kommer att vara mycket lättare. Vissa löpare behöver bara en vattenflaska och kanske en flaska energi gel, i vilket fall en midja som kör pack kommer att vara tillräcklig; andra löpare kan behöva en större förpackning som kommer att kunna stuva en ljus jacka, första hjälpen-kit, och andra objekt som kan vara användbara i skogen eller på vägen.

Hydra förpackningar är en speciell utformning av rinnande pack som har en blåsa i en specialdesignad fack. Denna blåsan är kopplad till en slang som monteras på en av axelbanden på den löpande paketet. Löpare som kommer att köra i första hand i skogen eller kör långa sträckor kan kräva en handsfree-vätskesystem med hög kapacitet; Om så är fallet, är ett hydra pack ett utmärkt val. Sådana förpackningar kommer i en mängd olika storlekar och funktioner i förpackningen kan variera kraftigt på modell. Några av de bästa som har en mask tillbaka och rem system som gör löparen rygg att andas och transportera svett under träning.

Löparen söker en lättare, mindre skrymmande alternativ kommer att vilja överväga en midjeväska, som ibland kallas en midjeväska. Denna utformning av rinnande pack stramar runt midjan, lämnar rygg och axlar fri från hinder. I de flesta fall kommer midjeväska har platser för en eller två vattenflaskor; spåren bör lutas utåt för att ta tag flaskorna lättare medan du kör. Dessa slitsar är vanligtvis monterad på den bakre delen av midjebältet för att säkerställa att vattenflaskor är inte i vägen när du kör.

Vissa midja förpackningar har ytterligare luckor eller hylsor i fronten av bandet och på sidorna. Dessa är användbara för att lagra energi gel paket eller rör, eller ens en sedelklämma eller klocka. Välj storlek på midjan kör pack som passar dina behov. Om du behöver mer lagrings, välj ett bälte med fler slots; om låg vikt är viktigast, leta efter en enkel men bekväm modell som gör att du kan bära en eller två vattenflaskor och inget mer.