Vilka är de bästa sällskapshundar?

April 18

Det är en urgammal fråga. Vilka är de bästa sällskapshundar? Svaret på denna fråga varierar beroende på vad en person söker i en hund. Att få en hund är ett stort åtagande som en person måste ta på allvar. Ta lite tid och fundera på vad du letar efter i sällskapshundar.

Personer med barn måste allvarligt överväga en hunds temperament. De bästa hundar för barn är en som är lättsam med en vänlig disposition. Bra hundar är de som, i likhet med Beagle och Collie, som är små nog att de inte hotar barn men är inte så små att de är skrämda. Golden retrievers är alltid villiga att spela och är mycket förtjust i barn.

Om en person söker en följeslagare för en äldre person, anser sällskapshundar som är energisnåla. Lågenergihus hundar definieras som hundar som kräver en timme eller mindre av mänsklig ledde övningen. En äldre person kanske inte kan tillhandahålla långa promenader varje dag. Lågenergihus hundar inkluderar American Bulldog, Bichon Frisé, Corgi, pekingese och Chihuahua.

När du letar efter hundar som motions följeslagare, överväga Jack Russell Terrier, dalmatiner, Border Collie eller Golden Retriever. Dessa hundar behöver minst 4 timmars fysisk aktivitet dagligen för att frodas. Om inte utövas regelbundet, kan dessa hundar vara destruktiv. De kräver mycket träning och tålamod, men belöningen är värt det.

Om att ha ett rent hus är högsta prioritet anser hundar som inte fäller. Dessa inkluderar Affenpinscher, Bedlington Terrier, Bergamasco, maltesiska och Toy pudel. De kräver en hel del pälsvård och uppmärksamhet, men kommer att betala tillbaka det med oändliga tillgivenhet.

Vakthundar gör stora hundar för personer som letar efter fysiskt skydd, oavsett om det är för att de bor i ett dåligt område eller lever ensamma. Doberman Pinschers är stora vakthundar för personer som kan ge dem en stor mängd motion, eftersom de är mycket hög energi. Mastiffs är tysta vakthundar som inte kommer att tänka två gånger om att knacka en inkräktare till marken. Stora danskar, men tillgiven, gör stora vakthundar för människor som bara söker en avskräckande.

Ganska mycket någon hund kan göra en stor husdjur så länge en person kan ägna den tid och uppmärksamhet som krävs för att träna honom. En person måste överväga vad de kan ge hunden i gengäld. En hög energi hund kommer aldrig att göra en stor husdjur för en person som gillar att lounge runt hela dagen. En ivrig vandrare kommer inte att vara nöjda med ett lågenergihus hund. Allt som krävs är lite forskning och omtanke.

 • En Boston terrier.
 • Maltes anses vara en mycket tillgiven ras.
 • Vissa hundar har mer energi och behöver längre dagliga promenader.
 • En Chihuahua kan vara ett bra husdjur för en äldre person eftersom det kräver mindre engagemang.
 • Golden retrievers är bland de mest populära hundraserna.
 • Labs är hög energi hundar.
 • Rottweilers kan göra bra vakthundar.
 • Dobermans kan vara bra husdjur, men de behöver mycket motion.
 • Mastiffs är mycket tyst, men gör bra vakthundar.
 • Beagles göra bra hundar för barn.
 • Bulldoggar kan vara envis, men de är i allmänhet lugnt och tenderar att vara bra med barn.