Vilka Hushållsmaskiner är mest Mångsidig?

April 19

Den enskilt mest mångsidiga små köksmaskiner är stand blandare. Medan brödrostar toast och våffeljärn bli gyllene våfflor, stå blandare kan göra många olika typer av köksuppgifter, med hjälp av bilagor som utnyttjar motorn på olika sätt.

Pasta
Det brukade vara så att du behövde separata små köksmaskiner för varje typ av uppgift, men det är inte längre sant med nyare multifunktionsapparater. Förutom att blanda upp degen för kakor, bröd, pizza, kakor och pajskal, spöstraff potatismos, och slå ägg och grädde, det lilla köket apparaten hänvisar vi till som en stående mixer har en "Second Life" i en värld av pasta. Vissa stående blandare kommer med bilagor som låter dig utnyttja mixern för att göra platta nudlar, såsom lasagne, spaghetti, fettuccine, och angel hair pasta; tubulär pasta, såsom makaroner och rigatoni; och fyllda pasta kallas ravioli samt äggnudlar.

Andra funktioner
Om du behöver skära eller strimla frukt och grönsaker, eller ens nötter eller ost, det finns fästen för detta. Detta är den typ av bilaga du kan använda för mandel flisor, coleslaw och en kracker och ost fack. En särskild bilaga stammar också frukt och grönsaker, vilket är användbart för att förbereda din egen barnmat, bland andra användningsområden.

En livsmedelsköttkvarn och kvarn kan användas för kött-så att du kan göra din egen hamburgare eller korv. Du kan också göra uppslag, till exempel förbereda hemlagad jordnötssmör, eller-på en annan skala av saker-paté. Maten kvarn kan också användas för att ändra strukturen på hemlagad nonsens, för att göra crackermeal, eller att mala nötter.

Ytterligare funktioner inkluderar en glassmaskin, en korv stuffer, och en citruspressen, som är ganska rakt framåt och avsedd för en sak. Men det kan också vara en mixer och en matberedare, vilket innebär att i stället för tre stora matlagning små köksmaskiner, kan du kanske nöja sig med bara en. De matberedare kotletter, skivor, strimlor och puréer samt mixer piskor och puréer mer vätskeinnehållet.

Med alla dessa förlängningar av sina vanliga användningsområden, kan du se stand mixer är verkligen den mest mångsidiga av små köksmaskiner.

  • Monter bländare kan användas för att blanda en mängd olika ingredienser.
  • En mikrovågsugn.
  • Kök med en mixer, brödrost, vattenkokare, matberedare och espressomaskin.
  • Stående mixer bilagor möjliggöra en myriad av aktiviteter, inklusive slipning, strimling, pureeing och sila.