Nackdelen med Day Trading Chattrum

April 5

Spendera helst på Internet forska dag handel och du € ll komma över chattrum och anslagstavlor som vissa aktörer använder för att utbyta information. Eller åtminstone du € ll komma över chattrum och anslagstavlor som utger sig för att användas av handlarna för att utbyta information.

Chattrum var riktigt sak i den första stora vågen av dag handel i slutet av 1990. De donâ € t har ganska det inflytande som de en gång gjorde, men vissa daytraders fortfarande förlitar sig på dem. Vissa chattrum är utmärkta, hjälpa människor lära sig att handeln och erbjuda bra perspektiv på marknaden åtgärd. Andra är, i bästa fall, en distraktion.

Internet är en underbar sak, gör det möjligt för människor att handla sofistikerade finansiella instrument i realtid från bekvämligheten i ett hem. Men det har sina begränsningar, och online-interaktion med andra aktörer kan faktiskt lägga till stress av dagen för handel. Däckmönster noggrant.

Gruppen tror att för daytraders?

Många daytraders vända till chattrum för kamratskap och stöd de erbjuder. Hitta andra människor som går igenom samma saker som du är är stor! Dessa människor förstår whatâ € s händer!

Eller gör de? En mycket starkt argument kan göras att näringsidkare som verkligen vet vad theyâ € re gör don € t vill att någon annan ska veta vilka de är eller vad deras plan är. Samtidigt även de daytraders som tjänar pengar har problem med att göra tillräckligt med pengar för att hålla sig till verksamhet under en lång tid.

Dessutom kan människorna i ett chattrum blir så angenämt att de börjar förstärka dåliga råd. Istället för att få stöd för att hjälpa dig genom en tuff tid, du får dras ned.

I allmänhet kommer sannolikt att vara av bättre kvalitet än en thatâ en anslagstavla som tar ut en abonnemangsavgift € s gratis, bara för att avgifts avvärjer de människor som arena € t allvarligt. Men oavsett vad du betalar, spendera lite tid lurar (titta kommentarerna utan att göra något själv).

Innehavare av bra anslagstavlor brukar erbjuda tillfällig tillgång till potentiella abonnenter för att hjälpa dem att utvärdera tjänsten. Kontrollera att se hur människor behandlar varandra, vilka erfarenheter de har, och hur deras handelssystem matchar din. Och begränsa din tid och titta på dina reaktioner på peopleâ € s inlägg.

Ilska och framgångsrik dag för handel donâ € t mix

Från de allra första dagarna av diskussionsgrupper och Internet Relay Chat, har människor utbyter idéer på internet lyckats missförstå varandra och blåser små saker i proportion. Thata € s gott och väl om du € pratar om den senaste säsongen av American Idol, men itâ € s inte så bra om du € re dag handel.

Marknaden är en tillräckligt tuff utvärderare av din prestation. Du donâ € t behöver inte slösa tid, energi och självförtroende på någon som, avsiktligt eller inte, gör en otäck kommentar på en anslagstavla.

På ett minimum, försöka begränsa din anslagstavla aktiviteter marknads timmar. Och om du € re en av de människor som är snar till vrede, undvika onlinediskussioner med andra daytraders alla tillsammans kan vara bäst.

Vissa använder chattrum för att manipulera aktieprestanda

Nu, Herea € s en annan otäck sanning om dagen trader chattrum: Ibland människor utstationering försöker manipulera marknaden och sabotera andra handlare. De planterar oriktiga och vilseledande uppgifter, försöker undergräva othersâ € förtroende, och i övrigt försöka få en kant genom att andra ned. Den information du får i ett chattrum kanske inte mycket värde alls.