Vilka är de bästa tipsen för Pulverlackering Wheels?

March 21

När pulverbeläggningshjul, är det viktigt att hjulen är fria från smuts, skräp och gamla finish. Ett tips för att garantera en ren och ordentligt förberedda plattform är att ha hjulet sandblästras före beläggning det. Sandblästring tar bort alla spår av färg, polska och rost från hjulet. Ett annat tips är att grundligt torka av ytan med en kvalitet fett och vax remover innan pulverlackering hjul. Detta kommer att säkerställa att pulverbeläggningen vidhäftar jämnt till hjulet, vilket resulterar i en slät och jämn yta.

Pulverbeläggnings hjul är en populär efterbehandling teknik på grund av den extremt tålig yta som den producerar. Finishen är skapad genom att först rengöra hjulen för att ta bort eventuella främmande föremål såsom rost, färg eller förkromning. Ett tips för att skapa en glasliknande yta när pulverlackering hjul är att tillämpa transparent puder över en kromhjul. Som pulverbeläggnings härdar, kommer det att utvecklas till en glasliknande genomskinlig finish i färgen av det pulver som använts. För en typisk operation, bör hjulets yta vara rent stål eller mycket ren aluminium.

Det bästa tips när pulverbeläggningshjul är att använda en ansedd beläggningsföretag. Framgångsrikt pulverbeläggningshjul är beroende av korrekt ugnstemperatur samt rätt tid i ugnen. Pulverlackering innebär ett laddat pulver som appliceras på en jordad yta. När produkten är täckt med pulver, placeras i en ugn och gräddas. Detta smälter pulverbeläggningen på ytan av produkten och skapar en mycket slitstark beläggning som är rep- och chip-resistenta. Forskning rykte pulverbeläggningskundkrets kommer att avgöra graden av tillfredsställelse som följer den färdiga produkten.

För att undvika skador på pulverlackerade hjulen när installera dem på ett fordon, maskeringstejp är placerad inuti och runt kanten av klacken mutter skiftnyckel som används i installationen. Underlåtenhet att ta detta försiktighetsåtgärd kan leda till repor runt muttrarna från tillfällig kontakt mellan skiftnyckel och den friska pulverlackering. Ett annat tips som skulle kunna rädda ett hjul från skador är att placera maskering eller målartejp runt pärlan av hjulet före montering däcket på hjulet. Detta kan förhindra skador på läppen av hjulet och eliminera behovet av att re-pulverlack den för att täcka upp skador från monterings däcken.