Ungdomstrenderna Riktlinjer

February 5

Jag inser att jag låter som mina föräldrar när jag säger att tonåringar idag klänningen väldigt annorlunda än när jag var tonåring, men det är en redogörelse. Och även om vi bära korta kjolar och klänningar på 60-talet och 70-talet, har vi inte klär så provokativt som tonåringar gör idag. På senare tid har det dock funnits en trend mot mer blygsam klädsel, som förespråkas av mode TV-program och skoldistrikt. De flesta skolor har genomfört klädkoder, och även en del icke-socken- skolor har valt att uppdra en skoluniform, med strikta riktlinjer så att alla elever kan känna att de är på samma nivå samma, trots ekonomiska förhållanden eller etnisk bakgrund.

Nästa gång du är i kassan körfält i mataffären, eller tidningen avsnittet av ett apotek, varuhus, eller bokhandel, ta en titt på omslagen av tonårstidningar. Du kommer att se unga kvinnor och unga män (som avses i min generation som flickor och pojkar) som bär samma typ av kläder som bärs av Hollywood aktörer. Vem har råd att garderob? Som förälder skulle du vilja se din tonåring dotter klädd i en åtsmitande slip-typ klänning visar gott klyvning? Här är några teen mode riktlinjer som kan hjälpa dig att navigera de turbulenta tonåring vatten så långt som att välja åldersanpassad-men trendiga-kläder:

  • Grunderna. Välj grundläggande bitar som klassiska jeans, ett par byxor, fasta tee, bra stövlar, mångsidiga bälten, fast skor, en oxford skjorta, khaki byxor eller shorts och mångsidiga jackor. När du har hittat grundläggande bitar av kläder, kan du mixa och matcha separerar, lägga till din garderob, och hitta din egen look.
  • Fit. Framför allt bära kläder som passar. Det spelar ingen roll om det blå klänning ser bra ut på din vän, men hon är en storlek större än du. Motstå frestelsen att låna det eftersom det inte passar ordentligt. Hitta rätt storlek och sedan har kläder anpassade för en mer polerad look.
  • Klä för tillfället. Du skulle inte bära ett par jeans och en t-shirt till kyrkan, skulle du? Omvänt, skulle du inte ha en mantlad klänning till en beach party. Hitta en titt lämpad för evenemanget, och klä på lämpligt sätt.
  • Vård för dina kläder. Motstå frestelsen att kliva ur kläderna och lämnar den balled upp på golvet. Du bara göra mer arbete för dig själv i longrun om du inte tar dig tid att hänga dina kläder när du bär den. Om söndag rullar runt och din klänning skjorta ligger i en hög på golvet, måste du stryka den i sista stund. Spara dig besväret och tid genom att ta bara några ögonblick för att hänga dina kläder, eller vika den och lägger undan.
  • Trender. Kläder trender kommer och går snabbt. Vid tiden du råd det senaste modet, det finns redan ett nytt utseende på väg in. Ta reda på om dina pengar spenderas bättre på klassiska kläder separerar som kan paras med billig trendiga kläder för att skapa ett nytt utseende.

Besök begagnat eller lågprisbutiker om du måste med det senaste modet. Kläder går in och ut ur stil, och du kan hitta en söt kjol från 60-talet som är i stil i dag. Aldrig köpa något som du vet att du inte kommer att bära. Det gör inte något bra att köpa en twill jacka om du vet att det bara kommer att hänga i garderoben.