Vilka är de Personlighetsdrag som förknippas med den kinesiska Zodiac Sign Rooster?

March 8

Människor som är födda i året av Rooster tenderar att vara mycket djärv och självsäker, med en känslig, mild, nästan idealistisk sida. Denna kinesiska zodiaken symbol anses vara yin, vilket innebär att det är förenat med feminina drag, och den fasta del av tuppen är metallen. Som ett resultat, tuppar tenderar att vara stark, mycket själv bestämd, medkännande, reserverad, sofistikerad och seg. De gör bra i karriären som utnyttjar sina hårt arbetande naturer och utmärkta iakttagelse.

När man tittar på den kinesiska zodiaken, är det viktigt att komma ihåg att utöver de 12 stjärn djur, zodiaken ingår även de fem elementen i deras yin och yang personkrets. Som ett resultat, är det år då någon är född mycket viktigt, liksom hans eller hennes tid av födelse och födelseort. När ett horoskop monteras i enlighet med läran av kinesisk astrologi, är alla dessa frågor anses skapa en mer exakt personlighetsprofil.

Liksom deras djur motsvarigheter, tuppar är eleganta, sällan sett med ett hår på sin plats. De tenderar att vara extremt fashionabla och mycket medveten om att byta mode, vilket vissa människor att kalla dem förgäves att de gillar att synas och smickrad. Dock döljer deras yta fåfänga en mycket modig, medkännande interiör och tuppar göra starka, lojala vänner som alltid kommer att hjälpa till i en nödsituation.

En tupp älskar att underhålla, och de gillar att träffa nya människor och inför nya situationer. De är också extremt uppmärksam, med skarpa ögon som har förmåga att följa en rad olika saker samtidigt, och de ofta gör väldigt förutseende iakttagelser och kommentarer. Däremot kan tuppar också vara lite idealistisk, vilket kan leda dem att vara fördömande eller kritisk mot andra, och de är ofta besviken över de upplevda misslyckanden andras. Tuppar reagerar också dåligt till råd och synpunkter som motsäger deras egna, men de erbjuder en sund och mycket användbara råd.

Tuppar klarar ofta bra i kreativa yrken, särskilt inom området för design, tack vare sina goda ögon och fashionabla naturer. De gör också bra diplomater och spioner, och de ofta gör förvånansvärt bra i finansiella yrken. En tupp också, naturligtvis, brukar vara en stor artist, och många kända skådespelare och musiker föds i år av Rooster.

Tuppar tenderar att bli vän med oxar, drakar, ormar och apor. De får också längs relativt väl med andra tuppar, råttor och tigrar. Men de har ofta personlighets konflikter med får, hästar, grisar, hundar och kaniner.

  • Människor som är födda under tuppen zodiaken tenderar att interagera väl med dem som föddes under apan zodiaken.