Investera Regelverk för Coverdell College sparplaner

December 14

Coverdell ESA följer generellt samma regler som traditionella och Roth IRA-konton. Till skillnad från 529 planer, det finns mycket som är tillåtet och inte mycket som är förbjudet. Ändå att hålla allt kosher, måste du veta vad du inte kan göra och hur du kan inte investera.

  • Dina bidrag måste ske kontant eller kontanter motsvarande.
  • Du får inte köpa samlarobjekt eller livförsäkring med pengarna på ditt Coverdell ESA. Du förbjudet att köpa försäkringar, konstverk, inredning hushåll, antikviteter, metaller, ädelstenar, frimärken, eller vissa mynt med att pengar, oavsett hur bra en investeringar kan det tyckas er.

    Speciellt präglade amerikanska guld och silver tackor mynt och vissa statligt utfärdade mynt kan tillåtas. Dessutom är platina mynt och vissa guld, silver, platina, eller palladium ädelmetaller också tillåtet. Om du är intresserad av att göra denna typ av investeringar med Coverdell medel, kolla Internal Revenue Code Section. 408 (m) (3) för att se till att mynt eller tackor du har i åtanke kvalificera.
  • Du får inte blanda Coverdell kontomedel med andra medel. Din Coverdell hänsyn måste ställa upp och redovisas helt separat från någon av dina andra tillgångar. Vårdnadshavaren eller förvaltare, dock har förmågan att commingle pengarna på ditt Coverdell-konto med pengar på andra Coverdell konton skapar vad som kallas en "gemensam fond" eller en "gemensam investeringsfonden."
  • Du får inte pantsätta värdet av en Coverdell ESA som säkerhet för någon form av lån. Inte bara är lån till dig och din utsedd stödmottagare förbjudna, men det är också marginal konton, eller värdepappersdepåer som tillåter dig att låna mot värdet på din lager för att antingen köpa fler aktier eller ta pengar från kontot.
  • Du får inte ta ett lån från en Coverdell ESA, och inte heller kan din utsedd stödmottagare. De pengar som finns i konto vistelser på kontot tills det är dags att göra utdelningar till din mottagare. Alla pengar som kommer ut får bara komma ut som utdelning. Efter det är bort från kontot, kan det inte returneras eller återbetalas senare.
  • Du får inte betala själv eller någon annan för att hantera din studentens Coverdell ESA med medel från kontot. De enda avgifter som kan tas ut mot kontot är depå s eller förvaltarens.
  • Du får inte sälja eller hyra ut din fastighet eller ditt mottagarens fastighet till en Coverdell-konto, och inte heller kan du göra någon annan sorts tillgångsutbyte. Det enda som går in på kontot är kontanter, och det enda som någonsin skulle komma ut är kontanter , i form av utdelningar till din mottagare. Någon annan transaktion är förbjuden.

Vårdnadshavaren eller förvaltare du väljer att hantera ditt Coverdell ESA kan ha andra förbud på plats. Du får inte tillåtas att investera i fastigheter, till exempel, eller handel med något mer komplicerat än vanliga aktier och obligationer (i motsats till alternativ, sätter, samtal, eller liknande).

Vårdnadshavaren kan även begränsa dig till en viss grupp av fonder eller deras egna bankcertifikat. Undersök vilka begränsningar vårdnadshavaren har på plats innan du öppnar ditt konto, och se till att du kan leva inom dessa regler.