Hur väljer jag det bästa Solar Laptop laddare?

December 18

Köpa en sol laptop laddare är ett utmärkt sätt att köra bärbara datorer för mindre pengar. En sol batteriladdare kan också fungera som en back-up eller reservkraftförsörjning, eller kan tillåta dig att driva en bärbar dator på en plats där det inte finns några eluttag. Eftersom tekniken för sol laddare förbättras, effektivitet och kapacitet ökar också. Solar laddare på marknaden förändras ständigt, så det är mycket viktigt att du hänvisar till de senaste tekniska guider för den mest uppdaterade produktinformationen.

Det viktigaste kriteriet för din sol laptop laddare är den typ av dator du har. Många solar laptop laddare är gjorda för specifika modeller av bärbara datorer och kommer inte att vara kompatibel med andra stilar. På grund av det begränsade antalet sol laddare på marknaden, kan det vara optimalt att rådfråga din bärbara dator tillverkaren för information om kompatibla sol laptop laddare.

De flesta sol laptop laddare har en utgång mellan nio och 22 watt, beroende på modell och storlek som du väljer. Vissa laddare kan ta upp till ett dygn att ladda. Beroende på dina behov, anser sol laddare som kan fungera som ett kraftverk för andra elektroniska enheter såsom mobiltelefoner och mp3-spelare.

Det finns flera grundläggande stilar av sol laptop laddare. Många sol laddare fungera som en påse laptop för din dator. Dessa laddare kan ses som det mest praktiska alternativet, och används ofta av dem som reser ofta eller arbete på avlägsna platser. Även om de har lagt bulk, de är också en väska och inte kräver några ytterligare stora delar.

En annan stil av sol laptop laddare är en sol rulle. Solar rullar finns i flera olika storlekar, beroende på önskad effekt, och lagras i en kompakt och bärbar tub. Många solar rullar kan driva en bärbar dator i upp till tio timmar. En ytterligare fördel av solvärme valsen är att de kan kopplas ihop för att ge mer kraft. Solar rullar är relativt lätt och är mycket portabel.

En filt eller utfällbara sol laddare fungerar som en sol rulle. Filtar finns i olika storlekar, och även om de viker eller rulla upp till att bli ganska kompakt, kan de kräva ett stort utrymme när den används. Större utfällbara sol filt laddare kan vara så länge som 57 inches (145 cm).

En annan stil av sol laddare är storleken på en liten bärbar dator, och veck öppet avslöja solpaneler. Medan dessa sol laddare kan vara ganska skrymmande, de har varit kända för att vara det billigaste alternativet för solenergi. En liknande utformning kan jämföras i storlek till en extern hårddisk. Dessa sol laddare är generellt kompakt och lätt, men kanske inte kunna ge ström så länge enheter med större solpaneler.

När du köper en sol laptop laddare, se till att undersöka de delar som ingår i priset. Vissa laddare är fristående och inkluderar solpanelen och alla delar som behövs för användning, och andra kommer att kräva köp av en separat ström bank eller andra extra tillbehör. De flesta solpaneler kommer att lista den förväntade livslängden för produkten. Detta kan omfatta en begränsad eller livstidsgaranti.