Hur väljer jag det bästa skärmad lusthus?

November 29

Det första beslutet som du måste göra när man väljer den bästa skärmad lusthus är om du vill ha en permanent struktur eller en bärbar en. Vissa skärmad lusthus mönster kan brytas ner snabbt och enkelt för lagring eller transport till en annan plats, medan andra är permanenta strukturer som är säkrade till en plats. Kriterierna för att välja en permanent lusthus som silas in kommer att skilja sig från kriterierna för att välja en bärbar lusthus med skärmar. I båda fallen kommer valet av material är viktigast; välja material för din skärmad lusthus som tål väder och vind samt oförutsedda konsekvenser, såsom trädgrenar eller blåser skräp.

För en bärbar skärmad lusthus, överväga att välja en struktur tillverkad av hållbara material som kommer vika eller packa lätt. Många lusthus är gjorda av ripstop nylon, vilket är en speciell typ av nylon som motstår sönderrivning. Detta är ett bra val för blåsiga förhållanden där skräp kan drabba strukturen. Skärmarna själva är gjorda av ett nätmaterial - väldigt ofta nylon eller polyester, med mer hållbara skärmar görs av aluminium - och det är viktigt att välja ett lusthus med skärmar som är hållbara men packbar. Bärbara lusthus bör vara lätt nog att göra transporter lätt, så leta efter en skärmad lusthus som innehåller lätta aluminiumstänger som används som ramen av strukturen.

Permanenta strukturer kan dra nytta av tyngre duty skärmar eftersom denna typ av skärmad lusthus kommer inte att flyttas och därför inte behöver vara lätta. Aluminium fönster som liknar skärmar som används på hem fönster kan användas för en permanent lusthus struktur. Denna typ av skärm kommer att vara effektiva på att hålla buggar och skräp från lusthus, och det kommer att vara hållbara nog att pågå en lång tid, även när det utsätts för väder och vind som regn, sol, snö och vind. Aluminium screening är ganska lätt att skära och installera, så den kan installeras på lusthus gjorda av något material. Den inramning materialet i det avskärmade lusthus är lika viktigt som skärmarna själva, om inte mer.

Välj frame material som passar både det estetiska på din gård och dina krav på styrka och hållbarhet. Trä är ett mycket vanligt val av material för lusthus ramar, eftersom det är lätt att arbeta med, relativt hållbar och långvarig, och estetiskt tilltalande. Vissa typer av metaller kan användas för inramning också, och medan dessa metaller är inte alltid så estetiskt tilltalande som trä, de är lägre underhåll, långvarig, lätt, och i allmänhet lätt att installera.