Vad Är Philadelphia Stock Exchange?

December 4

Philadelphia Stock Exchange är en stor utbyte som ligger i Philadelphia, Pennsylvania som erbjuder handel i indexoptioner, aktieoptioner och valutaoptioner. Handlare och mäklare kan utföra erbjudanden på golvet i utbytet förutom att använda automatiserade handelssystem som kommunicerar elektroniskt. Omsatt i detta utbyte är hög och det är bland de största i USA. Normalt är information om handel på detta utbyte som anges i finansiella publikationer och kan ingå i sändningar av finansiella nyheter så att människor kan spåra handelsverksamhet.

Grundades som styrelsen mäklare 1790, är ​​Philadelphia Stock Exchange äldsta börsen i USA. Det flyttade till Merchant Exchange Building 1834 innan han blev känd som Philadelphia Stock Exchange 1875, och har flyttat vid ett flertal tillfällen till nya lokaler, av vilka några blev nationella landmärken. Som av 2010, var utbytet belägen vid 1900 Market Street i Philadelphia.

Under 20-talet, gick samman Philadelphia Stock Exchange med flera andra lokala börser i Pittsburgh, Washington och Baltimore, ökar dess storlek och handelsvolymen. År 2007 meddelades det att utbytet var till salu, och en affär slutfördes 2008 för att sälja den till NASDAQ OMX. Officiellt är Philadelphia Stock Exchange kallas NASDAQ OMX PHLX eller helt enkelt PHLX. Försäljningen ökade storleken och handelsvolymen förutom att ge tillträde för handlare till andra NASDAQ OMX partners.

Över 2.600 aktieoptioner handlas på PHLX, tillsammans med indexoptioner per sektor, såsom halvledare, olja, och silver alternativ. Valutaoptioner Globala är också tillgängliga för handel. Normala öppettider är från 09:30 tills 04:00 lokal tid på måndag till fredag, med speciella stängningar för helgdagar. Efter timmar handel är tillgänglig via elektroniska handelssystem.

Besökare till Philadelphia kan ordna att ta turer i Philadelphia Stock Exchange om de är intresserade av att se handel i handling och lära sig mer om utbytet. Sådana turer är också tillgängliga för andra börser enligt överenskommelse. För medlemskap i utbytet, kan människor arbeta under sponsorskap av ett moderorganisationen eller ansöka om medlemskap självständigt. Handlare är skyldiga att betala avgifter och måste följa reglerna i handelssystemet golvet medan vid utbytet. Dessa regler är utformade för att effektivisera handel och ge miniminormer för uppförande hos handlarna.

  • Över 2.600 aktieoptioner handlas på PHLX, tillsammans med indexoptioner per sektor, såsom halvledare, olja, och silver alternativ.
  • Börsen i Philadelphia erbjuder handel i indexoptioner, aktieoptioner och valutaoptioner.