Vilka är de olika typerna av Military ekonomiskt stöd?

July 4

Militär ekonomiskt bistånd omfattar allt från krisfonder för att betala räkningar till bidrag för att möjliggöra militära familjer att bedriva en utbildning. Vissa militära ekonomiskt bistånd kommer från varje gren av tjänsten, men annat stöd finns från serviceorganisationer. Bistånd är typiskt tillgänglig för servicemedlemmar, makar, barn och änkor eller föräldralösa.

Flera militära program för ekonomiskt stöd ge akut kontanter för att betala hyra eller köpa mat när en oväntad behov uppstår. Dessa krisfonder kan också omfatta reparationer i hemmet, auto reparationer, försäkringar, och verktyg. De flesta av dessa bidrag är begränsade till ett visst antal förfrågningar, men inte kräver återbetalning. Vanligtvis går pengarna direkt till borgenären, såsom bil- verkstad eller inteckning företag.

Några av dessa militära program för ekonomiskt stöd hjälpa familjer när en sjukdom eller skada hindrar en make från att arbeta medan en familjemedlem är utplacerade. Fonder kan också vara tillgängliga om en naturkatastrof slår där militären familjen bor. Vissa av dessa program kräver en viss aktiv tjänst innan familjen är berättigad till hjälp.

Den amerikanska Röda Korset erbjuder också militärt ekonomiskt stöd i tider av nöd. Denna organisation hjälper till med begravningskostnader eller akuta resekostnader när en familjemedlem är skadad eller sjuk. Fonder kan också begäras för att förhindra vräkning eller störningar av verktyg i tider av finansiell stress. Mat, logi och oväntade medicinska behov faller också under riktlinjerna för militärt ekonomiskt stöd till aktiva plikt servicemedlemmar, reserver, och pensionärer.

En annan organisation som hjälper militära familjer är Veterans of Foreign Wars. Otillfredsställda behov Program fördelar medel för allt från barnblöjor till barnomsorgskostnader i en nödsituation. Hjälp med reparationer i hemmet är en annan form av ekonomiskt militärt bistånd som erbjuds av organisationen. Familjer får endast begära assistans två gånger.

Varje gren av militären erbjuder olika former av stöd till medlemmar av de väpnade styrkorna. Om en medlem tjänst sårad, till exempel, betalar militären resekostnader för make att besöka. Vissa program hjälpa till med barnpassning medan maken är borta, om det behövs. Andra program brygga klyftan i lön när en reservist är kallad att tjäna. En bidragsprogram ger medel för barn att fortsätta i ungdomsidrotten, skolutflykter, handledning, och andra aktiviteter som kan Sila familyâ € s budget medan tjänsten medlem är borta.

Många stipendier och källor för ekonomisk hjälp till utbildning finns också. Pengar är allmänt tillgänglig för att hjälpa medlemmar tjänster och deras familjer få en högskoleutbildning eller fylla i ett certifieringsprogram. På arbetsplatsen utbildning eller korrespondenskurser vanligtvis omfattas utbildningsbidrag, tillsammans med lärlings.

  • I utbyte mot en portion för ett visst antal år, medlemmar av militären är ofta bevilja ekonomiskt bistånd med sin utbildning.
  • Ekonomiskt stöd kan vara tillgänglig för militär personal som skadats i strid.
  • Den amerikanska Röda Korset erbjuder ekonomiskt stöd till medlemmar av militären och deras familjer.
  • Militär ekonomiskt stöd kan tillåta militära familjer att bedriva en utbildning.