Hur väljer jag det bästa Home Security Klistermärken?

August 20

När du väljer den bästa inrikes säkerhet klistermärken, vara säker på att de har ett professionellt utseende. Klistermärken som är tryckta i hemmet kan se falska och göra lite för att avskräcka inkräktare, så det är bäst att köpa dem från ett vaktbolag. Färgglada bokstäver allmänhet fånga uppmärksamheten hos alla som vill komma in i hemmet olagligt.

Oavsett om du har installerat ett hem säkerhetssystem i ditt hus, kan den extra försäkringen att använda hemsäkerhet klistermärken vara en effektiv avskräckande för att hålla inkräktare borta från din bostad. Det finns flera typer av klistermärken eller dekaler som kan köpas online eller på specialbutiker. Om du har ett stort hus, ser att köpa en uppsättning av dekaler som kommer att täcka flera fönster på varje nivå av ditt hem. De bör ha en enkel, peel-och-pinnen applikation som gör dem lätta att säkra.

Det är också en bra idé att ta med klistermärken som innebär att du har olika metoder för säkerhetskontroll. Till exempel kanske du vill använda några klistermärken som varnar inkräktare att ditt hem är vaktas av en vakthund. Dessutom använder klistermärken med varningar om att ditt hem är under säkerhetsövervakning. Ju fler metoder för säkerhet du förmedlar, desto mer hotfullt ditt hus verkar potentiella inkräktare. En inbrottstjuv kan vara tveksamma till att invadera hem som synes skyddas av säkerhetsanordningar eller djur.

Genom att blanda och matcha för att skapa din egen unika uppsättning kan du skapa en säkerhetsstrategi. Applicera dekaler på garageport som varnar för närvaron av en kamphund, och du kan även använda dessa på ryggen altandörr. Ones som varnar om någon typ av videokamera och larmsystem är bäst lämpade nära den största framrutan eller grinden. Varningar att ditt hus har 24-timmars övervakning kan också fungera bra, särskilt om de är tryckta på en ljus röd bakgrund.

När du köper din uppsättning hemsäkerhet klistermärken, leta efter fynd prissättning. Om du planerar att köpa en stor mängd mer än fem, kanske du kan få ett rabatterat pris. Denna idé fungerar bra om du köper för vänner och familjemedlemmar. Du kan också överväga att köpa hem säkerhetsskyltar som kommer med insatser för att placera dem i marken runt ditt hem.

  • Hemsäkerhet klistermärken kan varna närvaron av en kamphund.
  • Hemsäkerhet klistermärken kan varna för förekomsten av övervakningskameror.
  • Professionella hemsäkerhet klistermärken kanske kan skrämma bort blivande inkräktare.