Ska jag ge Hemlagad Treats på Halloween?

November 24

Många människor älskar att göra och ge hemlagade godsaker på Halloween - det brukade vara normen. Barn skulle samla kola äpplen, popcorn bollar, hemgjord godis eller kakor från människor de inte känner väl, eller från nära grannar utan säkerhetsproblem på den del av föräldrarna. Dagens klimat är tyvärr annorlunda, och ge hemlagade godsaker på Halloween till barn som du inte vet är sannolikt att resultera i sådana godsaker som kastas ut, som potentiellt farliga.

Denna sorgliga lilla döden av en Halloween klassiska traditionen har lett till ökade godis försäljning, och många hemmafruar som verkligen skulle älska att göra sina egna godsaker istället för att ge ut förpackade godis. Om du är verkligen desperat att göra hemlagad behandlar på Halloween, det finns några sätt att få dem till vissa barn, om inte alla trick-or-trea som kanske besöker ditt hem.

Först känna dina grannar och deras barn. Om du redan är bekant med folk, föräldrar är mycket mer benägna att acceptera hemlagade godsaker på Halloween från dig. Andra undvika livsmedel som framkallar vanliga allergier. Använd inte honung, särskilt att ge till barn under ett års ålder, och använd inga nötter i kakor, godis, karamell äpplen eller popcorn bollar. Nötallergi kan vara extremt svår, och du kommer inte alltid vet om barn i ditt närområde har vissa allergier.

För att undvika ett barn att äta något de kan vara allergisk mot, antingen skriva ut eller skriva ett recept lista som ska ingå i varje förpackad behandla. Du kanske också vill inkludera ditt namn och adress, så att föräldrar vet exakt var behandla kom från. Ett enkelt kort kunde säga något i stil med:

Detta skulle följas av en förteckning över ingredienser. Om föräldrarna känner igen ditt namn och vet ni, de är mycket mer benägna att låta barnet att njuta av godsaker som du har gjort. Se också till att noggrant packa hemlagade godsaker på Halloween. De bör ges i plastpåsar, plastfolie, eller i flera lager aluminiumfolie. Du kan sedan lägga till dem i en söt Halloween papperspåse, och om du verkligen vill få snygga, lägga till några klistermärken, tillfälligt tatueringar eller en Halloween penna för roligare.

Om du får massor av barn Bus eller godis hemma som du inte vet, det finns fortfarande ett sätt att få godsaker till dina favorit stadsdel barnen. Istället för att vänta tills Halloween är en fin tradition att ge hemlagade godsaker på Halloween antingen under dagen, för hand leverera dem till hem, eller ett par dagar innan så att föräldrar kan fördela dem när de finner lämpligt. Dessutom, om du har barn i skolmiljö, överväga att skicka godis till skolan för Halloween partier, eller som en gåva från ditt barn att hans / hennes klasskamrater. Detta kan hjälpa lugna din själ som ett fantastiskt godis maker, bagare eller klassisk kaka designer, utan att göra okända berörda om ingredienserna eller ursprunget av hemlagade godsaker på Halloween föräldrar.

  • Även äpplen kan verka som ett hälsosamt alternativ för en Halloween fest, är det oftast bäst att undvika att ge färsk frukt att lura eller treaters som du inte känner.
  • Det är bäst att bara ge hemlagade godsaker, som cookies, på Halloween till barn som du vet.