Hur tar jag bort Deck Stains?

August 17

För att ta bort däck fläckar, måste du ge området en grundlig rengöring först. Detta är en bra våren projekt, eftersom det kommer att finnas smuts och skräp kvar efter snön smälter bort i din trädgård. Det första du behöver göra är klart utanför området däck så att du kan se hela ytan som du vill rensa.

Ta en kvast och sopa däck ordentligt. Svepande lösgör smutsen från ytan av däcket. Vissa saker som du kanske tycker är däck fläckar kan tas bort med denna metod.

När däcket har sopats ordentligt, är nästa steg i att ta bort däck fläckar att rengöra ytan. Om du har ett trädäck, kan du använda en mild lösning rengöringsmedel-och-vatten för detta ändamål. Vissa människor har däck gjorda av andra material, och du bör alltid följa tillverkarens anvisningar för rengöring dem. Om du inte är säker på vilken typ av renare att använda, kontakta ett hem förbättring butik för att fråga vad de rekommenderar.

Vissa människor rekommenderar att du använder blekmedel eller trinatriumfosfat (TSP) för att rengöra däck fläckar. Båda dessa produkter är mycket kraftfulla rengöringsmedel, men de gör utgöra ett problem när det gäller miljön. Om ett milt rengöringsmedel, till exempel en "grön" tvätt tvål tar hand om däck fläckar, då är det ett bättre val än en hård renare. Ta en långskaftad borste och använda vissa vinklad fett att ta bort däck fläckar. Det kan ta lite längre tid än om du använt en hård rengöringsmedel, men det är det mer ansvarsfullt val.

Du kan använda en slang med ett munstycke fäst vid den att skölja bort däcket när du är klar skrubba den ordentligt. Kraften av en makt spruta kan vara för stark om du försöker att rensa bort ett trädäck, eftersom det kan ta bort det översta lagret av däcket ytan tillsammans med smutsen. När du har sköljas bort däcket yta noggrant, måste du låta det torka.

Undersök dina däck i en dag eller två, när den har haft en chans att torka, för att se om det finns några däck fläckar som behöver ytterligare uppmärksamhet. Om det finns, kan du rengöra dessa områden igen med en borste för att försöka lossa fläcken. Kom ihåg att skölja ordentligt efteråt och låt däcket torka innan du inspekterar området. Tillämpa ett träskyddsmedel till däck för att skydda mot däck fläckar och hålla det ser bra många år framöver.

  • En grundlig rengöring behövs innan du tar bort däck fläckar.
  • Trädäck kan rengöras med en mild lösning av diskmedel och vatten.