Hur väljer jag det bästa metoden för Carpenter Ant kontroll?

September 26

Den bästa metoden för snickare myra kontroll är sannolikt först lokalisera snickaren myran boet. När boet ligger, kan insekts användas för att döda myror. Det är vanligtvis inte möjligt att styra snickarmyror såvida boet hittas och förstöras. Använda insekts utan att hitta boet först kanske hålla myrorna borta under en kort tid, men de sannolikt kommer att återvända så snart som effekterna av insekts avklinga. Det finns alltid en chans att dina metoder för snickare myra kontroll inte kommer att vara tillräcklig för att ta hand om problemet, och om så är fallet, kanske du måste ringa en skadedjursbekämpning specialist för att ta itu med myror.

Om du vill hitta en snickare myra boet, kanske du kan göra det genom att följa stigen dina snickare myror följer. De flesta myror följer doftspår som leder från sina bon till mat källor. Titta där myrorna går kommer sannolikt att få dig i den allmänna närheten av boet platsen. Om snickare myror är inne i ditt hem, kan du bli förvånad över att deras bo är faktiskt utanför. Carpenter myror kan komma in husen genom sprickor i grunden och sidospår.

När du hittar snickaren myran boet, kan du spraya eller släck den med insekts utformad för att döda myror. Detta bör helt ta hand om ditt problem om det inte finns mer än ett bo nära din bostad. Om du upptäcker att boet är inuti en vägg, kanske snickare myra kontroll vara något svårare. För att hantera myrstackar innerväggar, kommer du antagligen behöva borra små hål i väggarna och spraya lite borsyra pulver i hålen i hopp om att det kommer att landa på myrorna. Borsyra kan döda myror eftersom pulvret innehåller små kristaller som håller sig till insekter och torkar dem.

Du kan också dra nytta av att förhindra fler snickare myror från att komma in i ditt hem. Ska tätas Eventuella sprickor i ditt sidospår eller stiftelse med täta, och du kan dessutom vill trimma tillbaka någon växtlighet som vidrör ditt hus. Om du har högar av trä eller varvet skräp staplade upp bredvid ditt hus, kanske du vill överväga att flytta den till en annan plats. I händelse av att dina metoder för snickare myra kontroll är ineffektiva, kan du behöva kalla in en skadedjursbekämpning expert för att hjälpa dig.

  • Om dina egna metoder för snickare myra kontroll och ineffektiva, kan det vara nödvändigt att kalla en skadedjursbekämpning professionell.
  • Hästmyror insekts bör störa kolonin utan att påverka alltför många andra arter.
  • Styra snickare myror kan vara tuffare om ett bo finns inuti en vägg.