Vad är Pub Grub?

October 4

I de flesta av Storbritannien, liksom Irland, finns det populära inrättningar kallas pubar som tjänar både mat och alkoholhaltiga drycker till ett primärt arbetarklassen klientel. Dessa "pubar" är välkända för att servera en mängd komfort livsmedel, aptitretare och snacks gemensamt kallade pub grub med mecenater. Standard pubmat är sällan misstas för haute cuisine, men det är allmänt serveras i stora mängder och matchar väl med stout öl och ale, notably Guinness.

Traditionell pub grub var ganska ofta en långsam-kokta gryta eller en kött-och-grönsaker fyllda paj. Arbetstagare med förorenade fingrar kan beställa en Cornish pirog, en köttgryta innesluten i en degig skorpa med en tjock, till stor del oätliga fälg för säker hantering. Andra kunder kunde beställa en herde pie, en kötträtt inneslutna i två gånger kokt potatismos. En servering av biff och njure cirkel eller en enkel ploughman lunch skulle också betecknas som typiska pub grub.

Menyn för en full-service puben kan också innehålla bangers och mäsk, en maträtt som kombinerar stekt lokala korv med en bädd av potatismos och en smakrik sås. Den egentliga engelska mellanmål mat fish and chips skulle också övervägas pub grub, tillsammans med en korv och Yorkshire pudding skålen känd tillgivet som "Toad i hålet."

Moderna pubar har också lagt till några internationella livsmedel till sina menyer, inklusive amerikanska hamburgare, indisk curry rätter, italiensk lasagne och mexikanska chili. Indiska rätter som kyckling tikka masala har blivit särskilt populär i Storbritannien. Modern pub grub ingår också typiska bar mat som stekt potatis skinn, panerad ost pinnar och stekt kyckling anbud eller räkor serveras i korgar. Kanske den mest traditionella pub mat fortfarande finns på moderna menyer är räkor och en pint, bestående av kokt räkor serveras i en pint glas med en kraftig ale chaser.

Utvecklingen av brittisk mat från enkla arbetarklassen komfort livsmedel till världsklass fusion rätter kan upplevas i nya exklusiva restauranger som kallas gastropubs. Kockar har tagit många av de traditionella pub recept och metoder till större gastronomiska höjder med tillsats av komplexa såser eller exotiska ingredienser. Så länge den lokala befolkningen känner behovet att väta sina visselpipor på en stadsdel pub, men det ska alltid vara traditionell pub grub tillgänglig för besökare.

  • Lasagne är alltid en bra publik pleaser.
  • Vissa pubar erbjuder amerikanska hamburgare.
  • Amerikanska hamburgare finns på många pub menyer.
  • Shepherds pie är en populär pub grub.
  • Kyckling vingar är populär pub grub.
  • Öl från en pub.
  • Bangers, som är pan-fried sauages, är populär pub biljettpris.
  • Halstrad, bacon-inslagna kammusslor.
  • Olika typer av öl.