Att få Parfym att hålla längre

May 27

Det finns några faktorer som bidrar till hur länge din parfym kommer att pågå. Din egen personliga fysiska makeup kommer att ha något att göra med hur länge en doft dröjer. Till exempel, villkor för din hud hjälper till att avgöra vilken typ av påverkan parfymen kommer att ha, och därför hur länge det varar. Personer med fet hy märker generellt att parfymdoft varar längre än de som har torr hud. Det uppskattas att om personer med normal hud doften av en koncentrerad parfym kommer att pågå cirka sju timmar, medan de lättare parfymer kommer att pågå ungefär halva den tiden. Anledningen doften varar längre med dem som har normal till fet hud är eftersom deras hud har en högre grad av fukt, vilket hjälper till att hålla doft längre.

Några av de andra faktorer som bidrar till hur länge din parfym kommer att pågå är saker som vad du äter, de mediciner du tar, din stressnivå, och även dina hormoner.

Det finns fortfarande några knep som kan användas för att förlänga doften av din parfym längre. Det bästa sättet är att lagret doften med olika produkter. Med hjälp av en gratis linje av produkter, börja med din morgon dusch med tvål, sedan använda bodylotion, och sist gäller parfym. Det finns vissa dofter som också har talk eller puder, så du kommer att vilja använda det här över hela kroppen innan påklädning.

Om din favorit parfym inte har en gratis sortiment av produkter, sedan använda oparfymerad tvål och body lotion. Du kan använda tvål och lotion med olika dofter, bara vara säker på att de komplimang doft som du använder.

När det blir dags att faktiskt tillämpa din parfym finns det ett par saker som du vill göra.

  • Ansök till pulspunkter. Dina pulspunkter är områden som producerar värme, vilket hjälper till att frigöra doften av doften. Dessa områden är vid tinning, basen av halsen, mellan brösten, insidan av handlederna, kröken i armbågen, bakom knäna och anklarna.
  • Spraya luften. Egentligen vad du vill göra är att spraya själv 8-12 inches bort och sedan steg in i dimman. Detta gör att partiklarna faller mjukt över dig, som distribuerar doften över hela kroppen.
  • Spray din hårborste. Använda din favorit parfym, spraya din hårborste. Direkt efter sprutning din hårborste, köra borsten genom håret.

Kvaliteten på parfymen har också mycket att göra med hur länge det varar. Så kommer du vill välja kvalitet framför kvantitet.