Vad är ett ansikte handduk?

October 24

Ansikte handdukar är små handdukar som används för att torka ansiktet efter tvätt. För det mesta, är personliga handdukar såsom den rektangulära ansikte handdukar och handdukar anses idealisk för placering nära en diskho eller bassäng. Inte varje ansikte handduk är avsedd för praktisk användning, dock. Ofta är dekorativa ansiktshanddukar som används som en utsmyckning accent och bör inte användas för att torka ansiktet eller händerna.

När den placeras i nära anslutning till en bassäng, är den praktiska ansikte handduk oftast enkla design som gör användningen av absorberande fibrer för att skapa en tjock men ändå mjukt material. Det är inte ovanligt att ett ansikte handduk att byggas med hög kvalitet frotté. Valet av material är också något som bär långt över tiden och kan maskintvättas med lätthet.

I likhet med andra typer av handdukar, kommer den grundläggande ansikte handduk i en mängd olika färger och mönster. Anses vara den minsta av alla handduksstorlekar, är en handduk för att torka ansiktet relativt lätt och är tillräckligt liten för att enkelt hanteras med en hand om det behövs. Förutom att torka ansiktet efter tvättning, män gör ofta användning av denna typ av handduk under rakning på en bassäng.

Det är viktigt att notera att dekorativa ansikte och handdukar vanligen används som en del av inredningen för badrummet. Vanligtvis är det lätt att avgöra om handduken placeras endast och inte utseendet för verktyget. Om handduken innehåller designelement såsom en del av siden över kroppen, arbetade broderier, eller någon annan dekorativ funktion, det finns en god chans att gäster och familjemedlemmar inte ska använda handduken för att torka ansiktet.

Mindful värdar och värdinnor vanligtvis bort förvirringen genom att arrangera den dekorativa handduk eller handdukar på en handduk rack eller åtminstone på någon typ av display frame. För att ytterligare minimera förvirring, är ett ansikte handduk avsedd för användning placeras på eller nära bassängen i diskhon, ofta vikas till en enkel trebladiga design. För att ytterligare driva punkt hem, är en tvättlapp ovanpå handduken för att ge gästerna en annan ledtråd till vilka möter handduk är avsedd att användas.

En grundläggande ansikte handduk är relativt billigt och sannolikt hålla upp till flera års användning. Dekorativa handdukar brukar kosta lite mer, och med tillbörlig omsorg kan pågå i många år. Personer med en kreativ stil köper ibland bra kvalitet ansikte handdukar till budgetpriser och lägga till sina egna dekorativa element för att skapa en samling av handdukar som utnyttjas som utsmyckning accenter.

  • Face handdukar används för att torka ansiktet efter tvätt.
  • Ansikte handdukar används för att torka ansiktet efter tvätt.
  • Färgade ansikte handdukar.