Vad är en hälso Walker?

October 8

En hälso walker är en populär del av träningsutrustning, som hjälper en person träna armar och ben. Detta träningsredskap är mycket lik en elliptisk maskin, och har en låg påverkan gång typ rörelse. Walking utrustning är populär bland motionärer som har dåliga knän eller ledvärk, och är ett alternativ till inomhus promenader. Hälsan rullator och andra walking maskiner är en del av den alternativa promenader för fitness rörelse.

Hälsan rullator kan ofta hittas av steppers och elliptiska maskiner på gym och sportutrustning butiker. Vandrare tillåter användaren att engagera musklerna i benen som används för promenader och kan vara en bra del av en hjärt träningsrutin. Medan används oftare för låg effekt träning, kan det också komplettera regelbundna stor genomslags träning och lyftrutiner.

Liksom elliptiska maskiner, sitter hälsa rullator på en stor monter. Rollatorn har plattformar för varje fot och handtag för varje hand, och gör övningen att sparka ena benet framåt i en gångrörelse som det andra benet skjuts bakåt. Samtidigt är handtaget motsatt den främre foten trycks framåt, medan det andra handtaget pressas tillbaka. Detta gör att användaren kan röra sig på ett naturligt rinnande rörelse så att varken båda händerna eller båda fötterna är framför kroppen samtidigt.

En underkroppen träning kan utföras med hälsan rullator genom att endast använda benen på maskinen. När händerna adderas, kan en fullständig överkroppsträning utföras genom att svänga höfterna och flytta händerna fram och tillbaka. Genom att trycka framåt med händerna, är mer tryck skapas för hamstrings; genom att dra i handtagen tillbaka, det finns mer tryck som skapas för quadriceps.

Oavsett muskler ingriper med hälsan rullator, kan ett träningspass vanligtvis varar cirka 30 till 60 minuter och kan bränna så mycket som 800 kalorier. Träningen är populär som en uppvärmning innan lyfta vikter eller att engagera musklerna tidigt på morgonen. En hälso rullator kan också användas som ett rehabiliteringsverktyg och för att öka styrka, uthållighet och flexibilitet i benen.