Ser Vacker på din dag

February 12

Dejting kan vara så kul. Du möter nya människor, prova ny mat, göra nya saker och det kan vara så spännande! En av mina favorit delar om dejting är en process för att få redo (åtminstone om det är ett datum jag vill gå på!). Jag älskar att plocka den perfekta outfiten att bära, besluta hur man gör mitt hår, och göra min makeup ser ganska. Det bästa är när din dag plockar du upp och säger "Hej du ser bra ut!" Speciellt på första datum, jag vill se smashing men inte som jag försökte. Det är en färdighet som ska bemästras, men inte en som är svårt att lära sig.

När jag går ut på första datum eller en serie av första datum utseendet jag går alltid för (kontingent naturligtvis på aktiviteten för datum) är snygg utan att se ut som jag försökt. Om du försöker den vägen för ser vacker på din dag, jag tror det intriger killen lite mer och ger dig mer av en övre handen. (Om han ser att han inte behöver arbeta för något som kan förvandlas till ett problem).

Det bästa sättet att uppnå denna look är med en stor par jeans. Jeans är ett bra sätt att få dig att se elegant men avslappnad samtidigt. Beroende på vad du gör (t.ex. trevligare middag, en konsert), ser en bra klack häftigt med långa boot-cut jeans. (Om du bara går till en film, kanske en riktigt hög klack inte vara din optimala valet)

Den typ av toppar du ska bära bör inte vara lös t-tröjor (om inte datumen fortsätter i vilket fall kan du definitivt lossa upp lite), men figursydda tees är ganska smickrande. Din topp kan vara mer dressat om du bär jeans och det enda du bör undvika om de inledande några datum är för lös i en tee och alltför dressat av en topp. Naturligtvis minns alla dessa riktlinjer vara justerbara baserat på datum aktiviteten och killen själv.

Det viktigaste att komma ihåg på ett datum är att ser vacker är inte synonymt med att titta slampiga. Den typ av killar som är värda dating och förföljande kommer att vilja titta förbi fysisk attraktion och hitta något djupare. Du vill inte att bära den super urringade toppen eller läder mini kjol. Denna typ av kläder visar bristande respekt för din kropp och om du respektlöshet din kropp, vad är att stoppa din dejt från att tänka eller göra samma sak? Du vill att din datum vill ha mer än din kropp och den första sättet att se till att är genom att klä blygsamt. Om du vill vara verkligt vacker på din dag sedan klä flott, sofistikerat, bekvämt. Ser vackert klär så att ja, du är attraktiv fysiskt, men också så att du är attraktiv på ett djupare, mer omfattande nivå. Dating är ett roligt och spännande äventyr så du vill sätta din bästa själv framåt och det betyder inte att ge upp allt när salladen kommer.

Nu när den söta killen från bokhandeln ber dig att träffa honom för glass nästa eftermiddag, vet du vad du ska ha och vad är egentligen viktigt när man tittar vacker på din dag!