Vilka är de olika typerna av Butternut Squash Cake?

February 4

Det var en lycklig dag i den kulinariska världen när kockar upptäckte att tårtor skapats ur squashen inte bara erbjudit näringsplussidan såsom hög fiber och vitamin A och C, men de höjde också smaken ante och förbättrat cakeâ € s struktur. Det finns nästan lika många typer av butternut squash kaka som det finns kockar för att göra dem. Bland de mest populära är en gingery krydda tårta, en äppelkaka med streusel toppning, och även en super fuktigt, choklad butternut squash kaka samt flera salta alternativ.

Spice kakor mycket älskad för hur deras ljusa smak bukett danser på DINERA € s tunga. Traditionella krydda kakor anställa kryddpeppar, muskot, och en skaka eller två av kanel. Vissa lägger ingefära för lite extra zing, och även lite svartpeppar håller saker livlig. Butternut krydda kakan lägger squash mäsk till smeten för att göra kakan tätare, fuktigare, och helt och hållet mer delikat.

Kockar som söker ett hälsosamt sätt att smyga squash i en söt behandla utan att lägga för mycket fett eller socker hittar den i ett äpple squash tårta. Äpplet och squash erbjuda sina egna komplexa sockerarter för att hjälpa sockra kakan samtidigt lägga till en god portion av fibrer och vitaminer för att starta upp. Inklusive gula russin och en skvätt apelsinjuice bidrar till den friska roligt. Den streusel lägger en gingery snäpp och förvåning pinjenötter samt.

De som tror att om det ser ut som en efterrätt och luktar som en efterrätt, då alla satsningar är avstängd i äta hälsoavdelningen kanske föredrar en verkligt eftergivna frostat och sötsliskig version av butternut squash tårta. Vissa kockar väljer konserverad mosad squash för bekvämlighet, medan andra föredrar anbudet konsistens av riven, färsk squash istället. En confectionerâ € s socker glasyr med cream cheese, lönnsirap, och en del apelsinskal är en väg att gå. Ett annat alternativ är en tjockare, smörbaserad glasyr smaksatt med rom extrakt.

Ingen säger butternut squash tårta måste vara en efterrätt. Salta val överflöd. Man inkluderar ris, morötter, och scallions utöver squash. En lite olivolja, en skvätt vitt vin och en skvätt riven ost lägga personlighet. Ströbröd hjälper ingredienserna binder, så kocken kan forma dem till hamburgare att baka eller steka.

En annan ovanlig salta alternativ är en pannkaka med riven butternut squash samt en liten hackad lök, ingefära och vitlök. Detta är fantastiskt serveras med smältande smör. En annan toppning alternativ är en krämig ostsås.

  • En söt version av butternut squash kaka kan toppad med lönnsirap.
  • De flesta butternut squash kakor har mosad butternut squash.