Vad återvinns Flooring?

December 27

Regenere golv är mer känd som återvunnet golv. Denna typ av virke används för olika typer av bygg- och ombyggnad program eftersom det kan lackeras för att se nya, eller installeras som är, behåller den önskade patina av gammalt golv. Använda återvunnet golv bidrar till att lindra den miljö som nya virke kan orsaka. Många återvunna golvprojekt också tillåta trägolv köpas till reducerat pris, tillåter människor att ha en hög kvalitet golv utan att lägga en stam till den finansiella budgeten.

En stor fördel med att använda återvunnet golv när man bygger en ny struktur, eller remodeling en äldre, är att kostnaden för golv kan minskas drastiskt. Eftersom virket som ska användas inte är nyligen produceras från träd, kostnader förknippade med tillverkning specifika typer av trä kan undvikas. Många företag i hela världen är specialiserade på återvunnet golv, samt återvunna trävaror, så någon stil och typ av golv kan hittas. Detta gör att golvet för att matcha den avsedda tillämpningen perfekt, utan att det kostar för mycket.

Den andra fördelen inte bara påverkar varje enskild person, men miljön också. Ny virke innebär att gamla träd måste skäras ned och sedan transporteras och tillverkas, och sedan transporteras igen. Regenere golv använder virke som redan har producerats, och kommer oftast bara måste sändas en gång, två gånger på den mest beroende på var den använda virke är och var den är lackeras och köpte. Denna process sparar inte bara på transporter och tillverkning föroreningsnivåer, men tillåter träden att stanna kvar i skogen för att fortsätta att rena luften.

Den slutliga förmån som kan erhållas genom att använda återvunnet golv är den unika designen och ser att äldre trä har. Även efter det att träet har lackeras och reparerade det kommer fortfarande att ha en antik look. Vissa träslag som är svåra, eller till och med omöjligt att hitta, kan lätt erhållas genom återvinning golv som inte längre behövs i sin ursprungliga struktur. Nytt trä, oavsett hur noga skördas och tillverkas, kommer att se ut och kännas som ny virke. Regener golv, å andra sidan, kommer att se nya, men kommer fortfarande att erbjuda en antik utseende och känsla.

  • Regenere golv är tillverkad av tidigare använda trä.