Vilka är de uppgifter som en polis?

December 2

Människor tenderar att förenkla de uppgifter som en polis. Vissa kanske tror allt de gör är utfärda biljetter trafik, medan andra kan begränsa sina uppgifter till handhar larm 911 samtal. Sanningen är att det finns de flesta poliser har många arbetsuppgifter, av vilka några är mycket farligt, medan andra kan verka ganska godartad och tråkiga. Inte alla poliser delar samma lista över arbetsuppgifter, dock, och de behöver inte nödvändigtvis göra dem i samma kapacitet.

Faktorer som kan påverka vad en polis omfattar hans eller hennes rang, plats, jurisdiktion, utbildning, jobbhistorik, yrkes specialitet, och mer. Huruvida en polis är på eller av plikt, är han eller hon förväntas skydda liv och egendom för människor, och detta kan anses vara den primära plikt för alla poliser. De patrullerar också områden för att fånga människor som bryter mot lagen och sedan att arrestera dem, varna dem för deras handlingar, eller att ge dem ett citat beroende på hur allvarligt brottet eller förseelse. En viktig och tidskrävande arbetsuppgiften av en polis är pappersarbete - skriva polisrapporter och hålla register över sin verksamhet.

Det finns också många mindre arbetsuppgifter av polis, som alla är också viktigt inom större system för att hålla lag och ordning intakt. Ett vanligt exempel är att styra trafiken, oavsett om det är på en olycksplats eller vid en särskilt upptagen skärningspunkt. Vid olycksplatser, måste polisen också ibland ge första hjälpen till offer tills ambulanspersonal anländer. En annan mindre, men ändå viktig, plikt en polis är att patrullera områden i syfte att hålla dem säkra. Han eller hon kan skolcampus, butiker, köpcentra, kollektivtrafik faciliteter och mer, som alla är också ofta patrulleras av off plikt poliser som gör säkerhetsarbete för att tjäna extra inkomst.

En polisman får också ha särskilda arbetsuppgifter inom ett visst område. Till exempel, vissa poliser utbildar andra officerare och civila om vapen och vapensäkerhet. De kan arbeta med polishundar, eller kriminalteknisk analys, vatten patrull, eller räddningsinsatser. Vissa poliser deltar aktivt i samhället, att bygga relationer och erbjuda sina tjänster till lokala organisationer.

  • Poliser är ansvariga för att samla in information från misstänkta.
  • En polisman kan behöva bryta upp en kamp.
  • Poliser i små länen ansvarar för att utreda våldsbrott.
  • När en person grips, meddelar polis honom hans rättigheter.
  • Off duty poliser kan fungera som mall säkerhetsvakter.
  • Patrol officerare bringar ofta tid att köra runt sin takt.
  • En polis är ansvarig för att arrestera folk som bryter mot lagen.
  • Poliser kan behöva bryta upp kravaller.
  • Rapporten görs av en polis på platsen av en incident kan användas i domstol.
  • Poliser tar uttalanden från personer som deltar i en trafikolycka.