Hur du köper ett löpband

March 4

Ett löpband är ett populärt val för en kardiovaskulär maskin i ett hem gym om du gillar fitness promenader och jogging (eller kör). Löpband priserna har sjunkit kraftigt under de senaste åren, samtidigt som kvaliteten på vissa lägre prissatta modeller har förbättrats. Du kan nu köpa en anständig löpband för under $ 1000.

Du kanske vill undvika att köpa en självdriven löpband (typ utan motor). Du vanligtvis inte kan få bältet flytta om du inte luta maskinen, men det gör övningen alltför utmanande för många nybörjare. Köra på dessa löpband är omöjligt - du behöver en ännu brantare lutning, och bandet tenderar att fastna.

Hur du köper ett löpband

Viktiga löpband funktioner

Löpband brukade vara stora, bullriga, besvärliga contraptions. Nu har de flesta av dem är släta, strömlinjeformad, och tyst. Ändå måste du noggrant inspektera varje löpband innan du köper den. Här är vad man ska leta efter:

  • En motor för att flytta bältet: Se till att bältet rör sig smidigt.
  • Säkerhetsfunktioner: Titta inte två gånger på någon modell som inte har en nödstoppsknapp och en automatisk långsam start hastighet. En front ledstång är till hjälp för att upprätthålla balansen och är förmodligen säkrare än sidoskenor, som faktiskt kan störa balansen om de hindrar armen swing. Tänk dig en maskin som kräver en säkerhetskod eller special magnet för att göra det gå, särskilt om du har små barn. Det är en bra funktion för vuxna, alltför: Om du tappar balansen, en magnet som är ansluten till löpbandet konsol drar av displayen, vilket gör att maskinen automatiskt stängs av.
  • Återkoppling: Maskinen ska visa tid, distans, hastighet och brända kalorier. Många löpband också komma med en uppsättning förprogrammerade pass och ett hjärta-monitor hookup. (Om pulsklocka inte är inbyggt i ledstängerna, kan du bära en kista monitor, och din puls visas på skärmen.) Löpband displayer har drastiskt förbättrats under de senaste åren; du kanske kan hitta en som visar motiverande grafik av människor som utövar på din samma takt.
  • En lutning kapacitet: Walking uppförsbacke lägger intensitet och variation till din träning. Med de flesta maskiner, antingen vända dig en vev eller trycka på en knapp för att simulera kullar. Se upp för löpband som skapar en lutning med hydraulkolvar. Dessa modeller, som ofta finns i varuhus, sannolikt inte kommer att stödja din vikt genom fortsatt användning och tenderar att bryta lätt och ofta. Om man tittar på framsidan av löpbandet på vardera sidan och se en metallstång som liknar en cykelpump (det är hydraulkolven du tittar på), passera på maskinen.
  • Program: Löpband med automatiska program kan lägga hundratals till kostnaden, men om denna funktion motiverar dig, det är nog värt pengarna.

Vissa varumärken för att titta efter

Trotter, Star Trac, Bodyguard, landice, Precor, och Sann göra fast löpband med bra garantier och service. Precor säljer ett löpband för mindre än $ 1.000 i vissa prisklubb butiker (platser med en återförsäljare servicenät). Maskinen har en ett års garanti med garanterad tjänst. Men tänk på att en billigare löpband inte kan vara det bästa valet för alla som kör i höga hastigheter mer än en timme om dagen.