Vilka är de olika typer av hår Stråkar för Flickebarn?

February 26

Föräldrar har många alternativ för olika typer av hår bågar för flickor som är både bekvämt och elegant. Hår bågar hänvisa till ett brett spektrum av hår och huvud tillbehör, såsom pannband, hårspännar och kronor. Oavsett om du tar ditt barn till en avslappnad picknick, en fjäder trädgårdsfest, eller en kväll med mor-och farföräldrar, det finns en hår rosett för att matcha varje outfit och varje tillfälle. Hår bågar för flickor är utformade för att stanna på huvudet när deras hår är för fin eller stripig att hålla ett klipp.

Den mest populära typen av hår rosetter för flickor är sådana där en band rosett fäster ett gummiband som når runt huvudet för att passa perfekt. Dekorativa, mjukt tyg omsluter elastiska. Dessa är lämpliga för spädbarn, eftersom de är så bekväm som en hatt och stanna kvar utan att ständigt justeras. För småbarn, kanske ett pannband vara bättre. Dessa är gjorda av styv plast och sitter ovanpå huvudet, bara linda runt till bakom öronen. Håret rosett sig fästs till toppen av bandet, eller en serie av bågar kunde krans på armring.

Plain hår bågar för flickor använder bågar i kluster av olika färger eller typer av band. Föräldrar kan även farkosten dessa själva. I tillägg till detta populära förstärker former på hår rosetter inkluderar plastfigurer, sidenblommor, eller charm. Djur som ankor, nyckelpigor, kattungar, björnar, bin och fjärilar lägga ornamentik. Vissa föräldrar föredrar färgglada blommor, som en bukett vita prästkragar, en rosa ros, eller en ljus solros. Dessa kan enkelt samordnas med en tröja i en blommönster, gingham kontroller, eller strumpor med en volang i matchande band. En charm kan även visa vad barnet tycker om att göra, till exempel en regnbåge badboll eller käpphäst.

Fancy hår rosetter för flickor som använder designade tyger och rika färger kan bäras vid speciella tillfällen. Hår bågar kan göras av grosgrain eller sidenband, taft, tyll, sammet, organza, eller marabou. Dessa extravaganta material är perfekt för julen, Kwanzaa, födelsedag sammankomster, gudstjänster, bröllop och gradering. För säsongs beröring, skulle en Halloween band har svarta och orange prickar med en jack-o-lantern, eller en St Patrick dag båge kunde idrotten en smaragdgrön spray med silkes shamrocks.

  • Mindre, plast barrettes är bra för att säkra ett barns hår.