Vad är det revisionsrättens Mästare Sommeliers?

October 25

Revisions Mästare Sommeliers är en organisation skapad 1977 tillägnad utöka och finslipa kunskaperna om viner som innehas av top restaurang vin vakter. Titeln "sommelier" används för att hänvisa till en expert vin steward fullt utbildade i olika aspekter av vin och vin och mat parkoppling. Vin vakter intresserade av att ta sina kunskaper och karriär till nästa nivå kan ansöka om att bli en Master Sommelier. Certifieringsprocessen består av fyra kursnivåer, alla med sin egen kvalificerade examen. När alla fyra tentor har passerat studenten skänkt titeln Master Sommelier och berättigar till medlemskap i domstolen.

Om ett vin professionell är intresserad uppnå medlemskap i revisions Mästare Sommeliers, måste han börja med att ta och passerar inledn Sommelier Course och Exam. Kursen är öppen för alla yrkesverksamma som vill fördjupa sina kunskaper som en vinexpert, inklusive förvaltare samt detaljhandeln vin distributörer. Det omfattar en rad grundläggande vin kunskap, inklusive provsmakning tekniker, regional vingård kunskap och baslivsmedel parning.

När en kandidat har framgångsrikt slutfört Introduktionskurs, får han fortsätta sina studier och framsteg till den andra nivån av revisions Mästaren Sommelier träningsprogram, Certified Sommelier Exam. Till skillnad från den första nivån, består av en tenta bara, inte en utbildning på avancerad nivå. Det antas att någon driver titeln Certified Sommelier redan har fått lämpliga kunskaper som behövs för att framgångsrikt klara testet. Tentamen består av en skriftlig del, en blindprovning undersökning, och en service undersökning.

Om en kandidat beviljas titeln Certified Sommelier och önskar fortsätta sin utbildning ytterligare, kan han ta Advanced Sommelier Utbildning och examen. Den tredje nivån involverad i jakten på ett medlemskap i revisions Mästare Sommeliers kräver den enskilde att delta i en tvådagars utbildning som omfattar samma grundläggande kategorier som Certified Sommelier testet på en mycket mer detaljerad nivå. Tentan har också samma format som den nivå två test, men bedöms på ett strängare betygsstruktur och innebär fler aspekter av varje enskild del av testet. När passerat, är individen som beviljats ​​titeln Certified Sommelier och kan gå vidare, om så önskas, till den slutliga nivån av att testa.

Den högsta titel som kan skänkas i ett vin professionell är att Master Sommelier. Detta är slutfasen av att testa innan man kan ansöka om medlemskap i revisions Mästare sommelierer och involverar mest intensiva studier av alla fyra nivåer. Strukturerat i ett identiskt format till Certifierad Tentamen och Advanced Exam, Masters examen täcker ett ännu mer omfattande kunskaper och kräver en mycket högre passerar poäng. Om passerat, individen får en Master Sommelier Diploma, en av de största skillnaderna i vinet tjänstesektorn.

Den som innehar en Master Sommelier Diploma är berättigade att komma i fråga för medlemskap i domstolens Mästare Sommeliers. Medlemskapet är mycket exklusivt, och de uppmanas att ta Master Sommelier Exam är handplockade av de nuvarande domstols medlemmar. Det finns bara 170 proffs i världen som håller titeln Master Sommelier.

  • Revisions Mästare Sommeliers har avsatt för att finslipa kunskaperna om viner som innehas av sommelierer över hela världen.
  • Sommelierer måste vara bekant med en mängd olika viner.
  • Blivande sommelierer kan ta vinkurser att tjäna certifiering så att de kan fungera som vin vakter för restauranger och hotell.