Hur väljer jag det bästa CCTV Övervakningskamera?

September 23

Installera bevakningskameror i hemmet ger en familj sinnesro. En husägare bör fortsätta med att tala med en expert på säkerhetsfrågor. Omgivningen ska sedan analyseras innan storleken på linsen och antalet kameror krävs beslutas. CCTV övervakningskameror har fyra olika linser, varav ett ska vara inbegriper en manuell iris. Husägare bör också använda en speciell inspelare om fler än tre eller fyra timmar film behövs åt gången.

För att välja den bästa CCTV säkerhetskameror, är det nödvändigt att konsultera en professionell säkerhetsrådgivare. Experten bör ge husägare med nödvändig information som kommer att vara till nytta när de väljer systemet. En rådgivare kan också ge kostnadsberäkningar och peka husägare i riktning av de bästa leverantörerna av bevakningskameror.

Nästa steg är att kart hemmet. Titta runt omkretsen av fastigheten för att se om det finns specifika områden i behov av täckning. Husägare bör också besluta om mer än en kamera krävs i hemmet, eftersom detta kommer att bidra till att avgöra behovet av flera monitorer. Välj sedan storlek på skärmen. Dessa varierar vanligtvis mellan 9 inches (23 cm) och 17 inches (44 cm).

Det är också viktigt att besluta om det område som kommer att täckas av bevakningskameror. Denna information är nödvändig vid val av storleken hos linsen och kameran. Det finns flera olika kameraformat att välja mellan. Välj ett format som är mindre än 1/2 tum (1 cm) eftersom denna variant har det bredaste utbudet av objektiv.

Det finns normalt fyra olika linser som kan användas med bevakningskameror: auto iris, manuella iris, zoom och fast bländare. Den manuella iris är det självklara valet för platser där ljuset inte ändras för ofta. Det är endast möjligt att ändra belysningen i en manuell bländarobjektiv för hand. En automatisk bländare bör väljas när ljuset i området förändras med regelbundenhet, eftersom den har förmågan att anpassa sig till ljuset ändras direkt.

När det är dags att välja videobandspelaren systemet, tänk på att en vanlig videobandspelare oftast bara kommer att spela in fyra timmar film. En kommersiell kvalitet inspelaren för att spela in ytterligare bilder. Den sista fråga att göra är att besluta om alla kameror ska registreras i helskärmsläge eller om ett flerkamerasystemet ska användas. Det behövs en del av utrustningen som kallas en multiplexer om alla kameror ska registreras i helskärmsläge. Avståndet från motivet till kameran, även känd som fokallängden, bör därefter mätas.

  • En CCTV säkerhet kameran kan varna villaägare att någon försöker komma in i hemmet.
  • CCTV-system kan användas av återförsäljarna för att fånga snattare i handlingen.