Hur väljer jag det bästa Popcorn Bag?

September 9

Det bästa sättet att välja en popcorn påse för att möta dina specifika behov är att överväga faktorer som hållbarhet och dimensionering. Det finns ett antal olika typer av popcornpåsar och stela tubs är ett alternativ också, så hur du planerar att använda dem bör ha en betydande inverkan på ditt val. Enkla papperspåsar är tillräckliga om du använder en luft Popper utan att tillämpa någon smör eller olja, och kan faktiskt användas för att göra popcorn i en mikrovågsugn samt. Om du gör tillämpar smör eller olja till din popcorn, då du kommer att vilja välja en popcornpåse eller badkar som har en skyddande vaxartad beläggning. Dimensionering av en popcorn påse kan vara viktigt också, och om du är i branschen för att sälja popcorn, bör du hålla flera olika storlekar till hands.

Popcorn påsar används ofta för att servera popcorn på händelser, och sälja den på platser såsom biografer, även om de också kan användas hemma. Den bästa typen av popcorn påsen kan variera från en situation till en annan, så det är viktigt att tänka på dina behov när du gör ett val. Om du letar efter en väska som du kan använda för att förbereda popcorn i en mikrovågsugn, så vanligt, bruna papperspåsar är ett billigt val. Dessa påsar är också bra för att servera popcorn hemma om du undviker att använda olja och smör. Om du gillar att använda olja eller behöver popcorn påsar för din verksamhet, så ska du leta efter en mer hållbar alternativ.

För kommersiella verksamheter och helst du tjänar popcorn till allmänheten, kommer du vill leta efter väskor som inte kommer att tillåta olja att suga igenom. Pappers popcorn påsar som har behandlats med ett vax beläggning är bra för detta ändamål, även om popcorn badkar är ett annat populärt alternativ. Väskor är oftast lättare att lagra och avyttra än baljor, eftersom papperet tenderar att vara tunnare. De är också oftast billigare, även baljor tenderar att vara mer motståndskraftig. Ett annat alternativ är känt som en pop-öppen tub, som är en typ av påse som består av platt kartong, som kan skjutas ut till en rektangulär tub.

Förutom hållbarhet, bör du också överväga limning när man väljer den bästa popcorn påsen. Om du bara tjänar popcorn hemma, då påsar som håller ungefär fyra eller fem koppar är en bra enda portion. För reklamsyfte som innebär att ge bort popcorn gratis, väskor som är mindre än detta är oftast en bättre idé. Om du är i branschen för att sälja popcorn, då du kommer vanligtvis vill få ett antal olika storlekar, från små fyra cup påsar till baljor som håller flera kannor.

  • Enkla papperspåsar är tillräckliga med luft poppade popcorn, eftersom denna metod inte innebär smör eller oljor som kan läcka.
  • Salt, som ofta används till toppen popcorn.
  • Om servering popcorn vid ett evenemang, leta efter påsar eller badkar som inte tillåter oljan att suga igenom.
  • Använd enkla papperspåsar för popcorn om du använder en luft Popper utan smör eller olja.