Hur gör jag för Peel Granatäpplen?

September 12

Peeling granatäpplen skiljer sig från peeling huden från äpplen, apelsiner och andra typer av frukt. Det finns tre huvudsakliga delar som utgör strukturen i ett granatäpple. De är tjocka, läderliknande hud, den vita membran och svampliknande vävnad och ätliga röda säckar av massa- och utsäde som kallas fröhyllet på frukten centrum. För att skala granatäpplen den tjocka huden måste skäras i med en vass kniv och frukten drog öppen. Istället för peeling huden ifrån fröhyllet är granatäpple "skalade" genom att trycka fröhyllet från huden och membranet.

Saften som kommer från fröhyllet hos frukten har en tendens att färga. Detta kan vara ett problem för människor som försöker att skala granatäpplen utan ett missöde. Nedsänkning av granatäpple i kallt vatten kan bidra till att förhindra saften från oavsiktligt färgning hud, kläder eller andra områden i köket. När skalar frukten, kan du använda medium till stor skål fylld med kallt vatten kan användas för att fånga de frön och saft. Att bära ett förkläde är ett annat sätt att minska risken för fläckar på kläderna.

Det finns två huvudsakliga sätt att skära in och skal granatäpplen. Det första alternativet är att skära frukten helt i hälften. Ett annat alternativ är att skära av den kronliknande toppen av granat och sedan skärs i endast det yttre skalet. Detta innebär att skära granatäpple precis tillräckligt djup för att göra mål huden. Du ska inte skära så djupt att kniven når fröhyllet inne, men du bör göra mål granatäpple huden i fyra kvarter.

Om du arbetar med de två halvorna, placera en av dem i skål med kallt vatten. Fullt dränka insidan av frukten, och sedan skal huden tillbaka medan skjuta fröna i skålen med vatten och kasta huden. Placera den andra halvan av granatäpple i det kalla vattnet och upprepa.

Att skala granatäpplen som har klippts in i fjärde, placera hela frukten i skålen. Låt frukten blöt i vatten i minst fem minuter att göra fröhyllet lättare att ta bort. Håll frukten nedsänkt och bryta av huden vid nedskärningar, en sektion i taget. De flesta av de fröhyllet separerar från skal och membranet som frukten bryts sönder. Gröp ur fröna med tummen om det behövs eller trycka mot skalet för att göra fröna falla i vattnet.

  • Granatäpplekärnor.