Virusskydd för din Lion Server och klienter

June 25

Lion Server har några inbyggd anti-virus verktyg, men om du vill att säkerställa full och komplett skydd för din Lion Server och dess kunder, kan du prova Integoâ € s VirusBarrier Server.

Mac-virus och malware är ganska ovanligt. Virus programmerare tenderar att fokusera främst på de flera hundra miljoner Windows PC i världen. Detta doesnâ € t låta Mac OS X undan. Mac malware har före under de senaste åren, och en av dessa dagar, får en stor Mac-fokuserade virus vågen slog. Servrar i synnerhet är viktiga datorer att skydda.

Integoâ € s VirusBarrier Server kontrollerar automatiskt filer på en Mac-server och filer som startas från servern. VirusBarrier Server karantän infekterade filer den hittar och skickar ett e-postmeddelande till en administratör. Det kan också reparera filer som har satts i karantän. Som alla goda virus paket, kontrollerar VirusBarrier Server automatiskt för och nedladdningar uppdateringar av de senaste virusdefinitionerna.

Lion Servera € s e-posttjänst som redan kommer med väl respekterad öppen källkod antivirusprogram, ClamAV. Men om du vill ytterligare ett lager av skydd, kommer VirusBarrier Server med VirusBarrier Mail Gateway, som automatiskt kontrollerar alla e-postmeddelanden när du kör Lion Servera € s inbyggda e-postserver.

VirusBarrier Server kan upptäcka en mängd olika skadliga program, inklusive scareware, vilket är ett program som talar om för användarna att deras Mac är infekterad, ofta för att lura dem till att ladda ner mer malware eller köpa något. VirusBarrier Server upptäcker också spionprogram som övervakar tangenttryckningar, dialer virus som uppringda modemet åtkomstnummer, och andra lömska inkräktare.