Vad är en Hot Lödder Machine?

February 11

Njöt dagligen av många män som en del av förmiddagen grooming processen, erbjuder en varm lödder maskin ett stimulerande medel för uppvärmning rakkräm eller gel. Den uppvärmda mediet levereras av heta löddret maskin bidrar till att göra den tråkiga uppgiften att rakning lite mer inbjudande, samt bidrar till att säkerställa en närmare rakning. Heta lödder maskiner har funnits sedan mitten av 20-talet, och fortsätter att vara ett populärt objekt i dag.

Konceptet bakom heta lödder dispenser är mycket enkel. I många modeller, metall burk raklödder placeras i kroppen av anordningen. Uppvärmningen element försiktigt men effektivt höja innehållet i burken till en behaglig temperatur, och bidra till att upprätthålla det länge nog för användaren att utvinna tillräckligt med lödder för rakning uppgiften. När rakning är klar för dagen, är maskinen avstängd.

Vissa modeller av den heta lödder maskinen är konstruerade för att tillåta användning av både standard burkar raklödder eller större versioner. Med bara om alla modeller, omfattar byggsäkerhetsfunktioner som förhindrar burken från överhettning. Ofta tar det inte mer än ett par minuter för att korrekt värma innehållet i burken. Många modeller har en liten indikatorlampa som tillåter användaren att veta när innehållet är i rätt temperatur.

Som rakgel har blivit mer populärt, har maskiner som är konfigurerade för att arbeta med både lödder och gel dykt upp på marknaden. Det finns också heta gel maskiner som kommer att arbeta med enbart gel. Den varma gel maskinen är sällan dyrare än de flesta av de heta lödder automater finns idag, även om det finns några avancerade modeller som är utformade för att arbeta med specifika typer av rakning geler.

De flesta exemplen på den heta lödder maskinen kommer att arbeta med de vanliga cylindriska elva och fjorton uns burkar. Vissa har flera uppvärmningsbaser som gör att maskinen ställas in för olika storleks burkar. Bara om alla modeller i dag kommer också att innehålla en enkel termostat som förhindrar burken från uppvärmning över en viss temperatur, och det kommer också att stänga av heta lödder maskinen i händelse den lämnas utan tillsyn under en tidsperiod.