Hur gör jag Soft Pretzels?

December 24

Mjuka kringlor är en behandling många människor njuta av när ute och handlar eller deltar i en karneval eller cirkus. Den sega skorpan i kombination med salt och smörig smak bidra till att göra de pretzels en favorit snabbt mellanmål. Men visste du att det är möjligt att göra dimensionerade tyska kringlor hemma? Här är ett enkelt recept med ingredienser som finns i nästan varje kök.

För att förbereda sig för att göra dessa gourmet pretzels, montera dina ingredienser. Du behöver unsifted mjöl, vissa grovt salt och en liten mängd socker. Smör, en äggula och lite vatten är också en del av denna grundrecept.

För en enkel sats, kombinera en kopp (240 ml) av mjöl, ett par matskedar (30 ml) av strösocker, en enda tesked (5 ml) av den grovt salt, och en kaka av torrjäst. Blanda alla torra ingredienser noga och ställa mixerskålen åt sidan för ett ögonblick.

Värm en kopp (240 ml) vatten, tills vätskan är ungefär 130 grader Fahrenheit (54,4 Celcius). Rör i smöret tills den är helt blandat med vatten. Långsamt vätskan till de torra ingredienserna och rör som du går. Använd en mixer för att slå samman ingredienserna i ett par minuter, tillsätt sedan ytterligare en halv kopp (120 ml) av mjöl och slå i ytterligare två minuter. Om blandningen verkar fortfarande tunn, stegvis lägga mer mjöl tills du producera en mjuk deg.

Nästa steg i att producera mjuka pretzels involverar knåda degen. Efter inmjölning en styrelse med mjöl, överföra din pretzeldeg till styrelsen och börja knåda. Fortsätta att arbeta degen för ungefär fem minuter, sedan förvandlas till en smord skål. Vänd degen så att alla sidor är belagda med fett. Täck toppen av skålen med ostduk och låta degen jäsa under en halvtimme till fyrtiofem minuter.

Efter degen har ökat, är det dags att börja forma mjuka pretzels. Ta ut degen ur skålen och placera på en ren skärbräda. Fördela blandningen i tolv lika stora delar. Rulla försiktigt varje avsnitt i ett rep som är ungefär samma längd som avståndet från långfingret till armbågen. På en smord plåt ordna varje rep till formen av en kringla. När alla pretzels är arrangerade på bakplåten, täcka och tillåta dem att ställa för ungefär fem minuter.

Som en sista touch till de mjuka pretzels, borsta dem med en blandning av äggula och en liten mängd vatten. Strö grovt salt över ytan av var och en av pretzels, sedan baka vid 375 grader Fahrenheit (190 ° Celsius) i femton till tjugo minuter. Efter avlägsnande av blad av pretzels från ugnen, placera varje kringla på en kylande rack och låt dem svalna till rumstemperatur.

Medan mjuka pretzels tar lite tid att göra, de är en bra behandling för att förbereda en regnig helg eftermiddag. För att lägga till lite variation till grundreceptet, kan du göra en enkel dippsås med valfri kombination av söta och salta ingredienser du gillar.

  • Degen kan formas i mjuka kringlor på toppen av en skärbräda.