Vad är USA Border Patrol?

November 1

USA Border Patrol är en av de federala brottsbekämpande USA organ som ansvarar för att förebygga illegal invandrare och terrorister från att korsa någon gräns till USA. USA Border Patrol är en gren av US Customs and Border Protection (CBP), som i sin tur är en mindre gren av Department of Homeland Security (DHS). Den gränspatrull försöker också att fånga dem som deltar i narkotikahandel som försöker ta sig över till USA.

Vissa punkter inträdes sätts upp längs gränsen till USA och alla människor som reser till och från USA måste passera genom inspektion på dessa punkter. Gränspatrull agenter sätts på vakt på områden mellan dessa rättsliga införselorter. Medlemmar av Förenta staternas Border Patrol titta på för människor som försöker smyga över gränsen utan att gå via en juridisk inkörsport.

Både CBP officerare och Border Patrol agenter axla ansvaret för att förhindra illegal människor och föremål från att passera in i landet, men de två jobben utför separata funktioner. Var och en är en distinkt del av US Customs and Border Protection. Istället för att patrullera längs gränsen som Border Patrol agenter gör, CBP officerare övervaka människor och objekt som passerar över gränsen genom en flygplats, hamn, eller annan juridisk inkörsport.

Som med alla säkerhet och brottsbekämpning jobb kan gränsbevakning vara farligt. De som försökte ta sig över gränsen illegalt ha vapen och kan bli våldsamma när de konfronteras. United States Border Patrol officerare måste vara vaksamma och medvetna om sin omgivning hela tiden.

Patrullerar gränsen är ett krävande jobb och Border Patrol agenter måste vara jour 24 timmar om dygnet alla dagar på året. Vissa Border Patrol agenter kan övervaka vägar eller flygplatser som inte finns längs gränsen USA. Normalt är dessa områden som kallas populära punkter av olaglig inresa till USA.

Den verkliga hoppa i ansvaret för USA Border Patrol kom efter den 11 september 2001 terroristattackerna i säkerhets amerikanska Anti-terrorism steg dramatiskt och Border Patrol främsta ansvarsområden förändrats. Stoppa terrorister från att komma in i USA blev en av de viktigaste ansvarsområden och nya lagar trädde i kraft för att försöka öka säkerheten för dem som bor i USA

Trots sträng säkerhet, är det omöjligt att stoppa alla illegala invandrare från att komma in i USA. Ett vanligt problem i USA kretsar kring besluta vad man ska göra med illegala utlänningar upptäckts bor i USA som har varit där i flera år. Frågan är om att skicka tillbaka dem eller försöka få dem att medborgarna. Vissa människor är rädda för att göra olagliga utlänningar medborgare skulle uppmuntra fler människor att försöka korsa gränsen.

  • USA Border Patrol är en gren av Customs and Border Protection.
  • Den amerikanska gränskontrollen försöker gripa invandrare utan juridiska resehandlingar.