Dress Bevarande

April 30

Kläder säger mycket om dig, din stil och din unika personlighet. Stilar kan förändras över åren, och kläder kan komma och gå från din garderob, men det verkar finnas vissa klädesplagg som är mer speciell än de andra.

Din favorit, mest tidlösa plagg kan stanna i din garderob för en lång tid. Även om du har ett par jeans som inte passar längre eller en skjorta med ett hål i den, kan du hålla fast vid dessa poster för rent sentimentala skäl. Kläder kan knytas till viktiga minnen och tider i ditt liv som du vill komma ihåg.

Naturligtvis vissa klädesplagg är mycket speciell och förtjänar bevarande. Klänningar i synnerhet kan användas för viktiga händelser och hålla många viktiga minnen, och du kommer förmodligen vill att säkert lägga undan dessa vackra och ömtåliga plagg. Istället för att hänga dem på baksidan av garderoben eller vika upp dem på en hylla, måste du vidta vissa åtgärder för att se till att dina klänningar är rätt förvaring.

Bröllopsklänningar och klänningar för andra evenemang kan bevaras så att de kommer att stanna i nyskick för år framöver. Gown bevarande avser de tekniker som används för att rengöra och förpacka upp klänningen så att den kommer att förbli i sitt nuvarande skick under en längre tid. Det finns särskilda sätt att bevara en klänning korrekt, och när den är korrekt gjort kan du vara säker på att din klänning kommer att stanna vacker länge.

Det bästa sättet att hålla din klänning i perfekt skick är att först ha det rengöras. Ta din klänning till en betrodd drycleaner som har erfarenhet av brudklänningar. De kommer noggrant rengöra tyget för dig och kanske till och med kunna ta bort eventuella fläckar. Härnäst kommer du att behöva överväga hur man lagrar klänningen. Vissa drycleaners att utföra städning och packning av klänningen för ett fast pris.

Att packa klänningen borta, behöver du ett syrafritt box och en lämplig omslagsmaterial, såsom arkiv kvalitet mjukpapper. Placera papperet mellan vecken på din klänning som du passar in den i rutan, och stäng locket. Du bör förvara klänning på en torr plats som inte kommer att få för varmt, och öppna lådan för att låta klänningen andas med några års, om så önskas.

Bevara en klänning är ett bra sätt att hålla dina kläder posten säker och gör att du och andra att uppskatta det i framtiden.