Hur att samla donationer för din ideella Genom Crowd Funding

April 4

Crowd finansiering (även kallad crowdsourcing) är en form av online-fundraising som kan dra nytta av sociala nätverk du € ve utvecklats för din ideell organisation. Kickstarter och Indiegogo är två av de mest kända publikfinansieringssajter.

Kickstarter handlar om projekt och ISNA € t särskilt utformade för ideella organisationer. Du canâ € t använda Kickstarter för att samla in pengar för att stödja de pågående kostnaderna för din ideell, till exempel. Men om ditt arbete innebär att göra en film eller producerar en pjäs, kan kicken vara platsen att gå. Indiegogo kan du samla in pengar för en sak, så länge din organisation är erkänd som en 501 (c) (3) offentlig välgörenhet.

Fundly är bara för ideella organisationer och fungerar bra med Facebook. Så om din organisation har en hel del Facebook-vänner, och du € re ivriga att prova publiken finansiering, kan Fundly vara ett användbart fundraising verktyg.

Använda publiken-finansieringsplattformar innebär vissa kostnader, så se till att forskningen noga innan du begår din organisation att någon av dem. Också, donâ € t förväntar bidragen att flöda in i ditt organizationâ € s bankkonto utan massor av arbete att informera om kampanjen för att dina vänner och anhängare. Det kan dock vara ett värdefullt verktyg för att lägga till i din marknadsföring verktygslåda.