Hur gör jag Yoga för celluliter?

March 15

Utför yoga för celluliter minskning är en fråga om att lära rätt poser och utöva på ett regelbundet schema. Vissa poser, såsom stående framåt böj, fungerar särskilt bra i att eliminera celluliter genom att rikta de vanligaste områden där dessa fetthaltiga avlagringar ansamlas: låren och skinkorna. Individer bör lära de ställningar som sträcker och stam dessa problemområden, som övningarna tona musklerna, bränna fett och förbättra lymfcirkulationen, vilket gör att bli av med celluliter en mycket enklare uppgift. Experter betonar dock att göra yoga för celluliter är inte tillräckligt på egen hand; För att helt eliminera synliga celluliter från kroppen, individer behöver komplettera yogaställningarna med regelbunden konditionsträning och en balanserad kost.

Kombinationen av kroppsbalansering, andning och stretching fabrikat gör yoga för celluliter en solid fitness och skönhet regim på grund av det uppsving det ger individens lymfcirkulationen; många forskare har funnit att celluliter ackumuleras i kroppen till följd av nedsatt lymfflödet. Lymfcirkulationen förbättras, dock med ökad andning och skelett rörelse, vilket gör yoga träning en idealisk naturlig celluliter-reduktionsmetoden.

För att få ut det mesta av att göra yoga för celluliter bör motionärer bekanta sig med övningar som direkt påverkar de områden där celluliter är mest synligt. Stolen pose är ett exempel på en bra celluliter workout - individer börjar posen genom att sätta fötterna tätt ihop, med de stora tårna röra. Motionärer bör sedan böja knäna och sänka sina höfter tills de verkar sitta i en osynlig stol, samtidigt tar cirka åtta djupa andetag. För ökad resistens, kan individer höja sina armar uppåt framför dem. Denna pose fokuserar mycket av träningen på de två celluliter problemområden; motionärer kan rådfråga yogainstruktörer för tips om att utföra andra poser med en liknande effekt.

När en motionär masters ett bra antal poser, kan hon utveckla en regelbunden yoga för celluliter rutin. Antalet poser rekommenderas för rutinen är variabel, så länge som hela träningen varar under minst 20 minuter. För att få bästa resultat, individer utföra denna rutin varannan dag, tillsammans med en daglig konditionsträning rutin som varar minst 30 minuter. Om individer behöver för att bli av med celluliter snabbt, bör övningen kompletteras med en hälsosam fettsnål kost.

  • Yoga hjälper tonen muskler och ökad lymfcirkulationen.
  • Yoga bör praktiseras regelbundet för att minska uppkomsten av celluliter.
  • En kvinna gör yoga.
  • Vissa yogaställningar kan bidra till att minska uppkomsten av celluliter.