Vad är en clothes?

April 19

Termen "clothes" eller "kläder häst" har faktiskt två olika betydelser, beroende på sammanhanget. En mening hänvisar till en tvättstuga tillbehör, medan den andra är ett adjektiv för en snygg person. Adjektivet härrörde från substantivet, eftersom båda verkar finnas enbart i syfte att visa kläder. En tvätt clothes kan köpas från en tvättstuga försörjningen, och en mänsklig clothes kan nog observeras i naturen om du väntar tillräckligt länge på en bar, kafé, eller fashionabla restaurangen.

I tvätt termer, är en clothes en torkställning. Den clothes är utformad för att vikas när den inte behövs, och ovikta för att avslöja ett sortiment av dymlingar på vilka kläder kan hängas på tork. För handtvättade kläder och ömtåliga, är en clothes ett livsnödvändig verktyg. Det kan också vara bra att hålla en runt för torkning tröjor och rockar som har dränkts i regn. I allmänhet är ett tork hålls i tvättrummet eller annan plats med en linoleum eller klinkergolv, så att droppande vatten från tork kläderna inte skadar golv.

Mest typiskt är en tvätt clothes av trä. Denna olyckliga beslut designen innebär att det är ibland nödvändigt att bleka clothes eller utsätta det för starkt solljus för att ta bort mögel och mjöldagg. Varianter av metall och plast är också tillgängliga, även om dessa byggmaterial har sina brister också. Se till att olja eller vaxa lederna i en clothes regelbundet för att hålla den i rörelse smidigt.

En mänsklig clothes är någon som lägger en hel del energi på att klä trendigt. Termen används ofta om en fåfäng person som investerar ibland oroväckande mängder tid och pengar i att leta bra. Att vara en clothes kan kosta en hel del pengar, som förändringar i stil kan nödvändig en helt ny garderob. Eftersom klä trendigt kräver god smak, massor av tid, en hel del pengar, och viljan att följa trender, är det inte för svag i hjärtat. Termen kan också användas mindre nedsättande att helt enkelt beskriva någon som klär smart.

Vissa människor använder mer negativa termen "kläder hora" för att hänvisa till en clothes. Termen kan ses antingen som en Mondegreen eller en naturlig utveckling av clothes. Det är betydligt vanligare för någon att hänvisa till sig själv som en kläd hora, ofta själv avvärjande. Generellt bör man känner någon ganska väl innan du ringer dem en kläd hora, som termen är ganska nedsättande.

  • En clothes är ett viktigt verktyg för att hänga handtvättas kläder.
  • Trä clotheshorses kommer emellanåt behöva blekas för att ta bort mögel och mjöldagg.