Vad är ett parti rapport?

May 13

Ett parti rapport är en finansiell rapport som omfattar olika enskilda objekt över ett visst datumintervall eller andra parametrar. Ofta en batch rapport kommer att innehålla vad vissa finansiella proffs kallar prestandainformation, som är relevanta för vissa affärsprocess. En av de vanligaste användningsområdena för sats rapporter är att ge information om kreditkortstransaktioner för många olika typer av företag.

Många olika typer av arbetstagare kommer att vara förtrogen med sats rapporter. Även relativt informellt eller lokaliserad redovisning, såsom redovisning av enskilda restauranger och hotell, kommer att omfatta dessa objekt i dag eller vecka beräkning av finansiella transaktioner. Natt revision personalen, till exempel, ofta kommer att vara bekant med användningen av enkla sats rapporter för att utvärdera information kreditkortstransaktion. Det är vanligt att personal på att köra dessa rapporter på regelbunden basis för att visa delar av den dagliga verksamheten, eller för att bekräfta och bearbeta transaktioner.

Ny teknik gör det möjligt för många olika typer av sats rapporter som hjälper företag på olika sätt. Skräddarsydda automatiserade satsrapportprocesser är möjliga med mycket av den moderna bokföringsprogram tillgängliga. Detta hjälper företag att mer exakt analysera sin finansiella transaktioner.

Vid användning av satsrapporter, itâ € s mycket viktigt för revisorer att ha de verktyg som de behöver för att presentera specifika utbud av artiklar som de vill. Itâ € s också viktigt för dem att veta vad man ska fokusera på, oavsett om itâ € s för dagliga konton, vecko konton, eller end-of-the-året presentationer för skatt arkivering. Professionella revisorer förstå hur man använder sats rapporter på de sätt som bäst gynnar deras arbetsgivare eller uppdragsgivare.

En del av problemet med satsrapport redovisning är metoden för lagring som används för dessa rapporter. Efter att ha sett dem, företagsledare måste ta reda på hur man på ett säkert och effektivt sätt att hålla dessa poster, eller data bakom dem, på fil. En del av detta underlättas genom moderna metoder som Software as a Service (SaaS). Andra företag förlitar sig på sina egna interna servrar, som ligger någonstans i världen, som effektivt kommer att hålla all användbar information om finansiella transaktioner som företaget eller företaget behöver för att utvärdera resultatet, ge skattedeklarationer, eller för andra ändamål.

  • Ett parti rapporter ger finansiell information i enskilda frågor.