Den Quarter räcker Off och Grip

May 17

I en fotbollsmatch, en av de viktigaste sakerna för en quarter att lära är igång spelet och hur det påverkar hans steg från centrum. Vissa kör pjäser kräver quarter att öppna sin högra höft (om heâ € s högerhänt) och steg rakt bakåt. Denna teknik kallas sex Oâ € klocksteg. Det bästa sättet att föreställa sig dessa steg är att föreställa en klocka.

Centret är på tolv Oâ € klocka, och direkt bakom quarter är sex Oâ € klocka. Tre Oâ € klockan är till quarterbackâ € s rätt, och nio Oâ € klockan är till vänster om honom.

Till exempel, en högerhänt quarter händerna från bollen till en löpare rubrik på en körning runt den vänstra sidan av hans offensiva linjen (ITA € s kallas ett svep) vid fem Oâ € klockmärke. När du lämnar bollen till en löpare rubrik på ett svep över backfielden till höger, bör quarter lämna av vid sju Oâ € klockmärke.

Eftersom olika quarter har olika storlek händer, doesnâ ena går grepp € t passar alla. Vissa bussar säger att en quarter bör hålla bollen med sitt långfinger gå över balla € s vita snören eller varumärke. Andra tränare tror både i mitten och ringfingret bör gripa snörena.

Många stora quarter har stora händer, så att de kan placera sin pekfinger på spetsen av bollen medan inslag deras mitt, ring, och små fingrar runt mitten av bollen. Dock glider bollen från många quarterbacksâ € händerna när de försöker greppa bollen på detta sätt. Så i princip varje quarter måste hitta greppet som fungerar för honom.