Hur väljer jag det bästa Olja för burrigt hår?

March 11

Välj olja för burrigt hår beroende på om du behöver en djup konditioneringsbehandling eller olja för styling. Oavsett om du väljer naturliga oljor som olivolja, eller en produkt från skönhet butik, den bästa oljan för burrigt hår tämjer frizz utan att göra håret fett eller halta. Olja för burrigt hår bör jämna ner håret nagelband, vilket resulterar i glansigare och mjukare hårstrån.

Den bästa oljan för burrigt hår fyller förlorat fukt utan att göra håret fett eller tynga ner. Välj olja för burrigt hår beroende på om du vill ha en djup konditioneringsbehandling eller för att tämja frizz samtidigt styling. För en djup konditioneringsbehandling, försöka naturliga oljor såsom olivolja. Den innehåller omega-3-fettsyror, som tros förbättra tillståndet för håret, minskar frizz. Andra populära naturliga oljor för burrigt hår är jojobaolja, kokosolja och marockanska olja.

Jojobaolja är relativt lik den naturliga oljan som utsöndras av hårbotten. Denna olja är värdefull som en djup konditioneringsbehandling före tvätt, och fungerar bra när styling. Kokosolja är tunnare i konsistensen och kan vara bäst om ditt hår är inte överdrivet burrigt. Det tros att bevara de proteiner som finns i hår, hålla det friska. Kokosolja fungerar bäst som en djup konditioneringsbehandling och bör lämnas i blöt i håret för en timme före tvätt.

Marockanska olja är populärt för användning på burrigt hår eftersom det skyddar mot värme styling och miljö. Det ger glans samtidigt utjämning ner håret nagelband, minskar frizz. För ett uppsving av vitamin E, använda en avokadoolja mask på håret innan du tvättar - dess djup konditione åtgärder kan också bidra till att tämja brusande hår.

Be om rekommendationer på din lokala skönhet butik. Använd naturliga produkter för styling, eftersom dessa är utvecklade för att producera professionella resultat. Olja för burrigt hår bör avstå lätt från behållaren och ha en konsistens som gnuggar lätt på händerna innan du använder den till ditt hår. Den bör spridas jämnt över hela håret, utan att vara klibbig eller fet.

Olja för burrigt hår måste pälsen varje sträng för att jämna hår nagelbanden ner och minska frizz. Det krävs en minimal mängd olja vid styling; Om du behöver använda en överdriven mängd, då oljans kan vara för tunt. Din naturliga hårfärg bör inte påverkas, till exempel; blonda hår bör inte förmörkas.

  • De bästa hår oljor lugna burrigt hår utan att göra det fett.
  • En avokadoolja mask kan lägga vitamin E till håret.
  • Olja för burrigt hår bör jämna ner håret nagelband.
  • Kokosolja kan hjälpa till med burrigt hår.