Vilka är de bästa övningar för de äldre?

February 23

De flesta pensionärer kräver regelbunden motion för att minska artrit smärta, förblir oberoende och förhindra sjukdomar som diabetes och hjärtsjukdomar. Äldre människor har, som kanske efter för skador oftare än yngre kroppar, men de kan fortfarande innehålla regelbunden träning för att bibehålla och förbättra sin hälsa. De bästa övningarna för äldre omfattar uthållighetsaktiviteter, stärkande övningar, stretching övningar och balansövningar.

Uthållighets övningar för äldre hjälpa till att bygga uthållighet samt förbättra hjärthälsa och cirkulation. Vissa av dessa aktiviteter är promenader, cykla och simma. Många äldre människor föredrar skonsamma övningar såsom vattengympa, där vattnet ger motståndet utan risk för skador eller faller. Den viktigaste nyckeln är att öka puls och andning under längre tidsperioder. Vissa människor kanske nå denna övning genom hushållssysslor såsom dammsugning eller kratta löv.

De flesta människor förlorar muskelmassa och muskeltonus när de blir äldre, och stärkande övningar för äldre skulle kunna förhindra eller försena detta tillstånd. Att upprätthålla och bygga muskler kan också hjälpa till att öka en persona € s ämnesomsättning, förhindra alltför viktökning och blodsockerproblem. Vissa styrketräning övningar kan göras från sittande position med lätta hantlar. Det finns flera äldre motion video som fokuserar på att stärka metoder.

Stretching övningar för äldre är viktiga eftersom de hålla kroppen smidig och smidig. De kan också göra rörelsen lättare, vilket gör att en pensionär för att leva ett självständigt och aktivt liv. Stretching övningar bör göras innan andra typer av övningar för att förhindra påfrestningar och faller. Vissa äldre yoga för denna typ av träning.

Många äldre har balans frågor, och faller är en av de främsta orsakerna till trasiga höfter och andra frakturer. Ett sätt att förhindra dessa typer av skador är genom balanseringsövningar för äldre. Denna typ av praxis bygger vanligtvis benmuskler och kärngrupp muskler som har försämrats med åldern. Ett exempel på en avvägning är en sido benet höjning utförs när du använder en stol eller ett bord för balans.

Det finns många fördelar med övningar för äldre. Många pensionärer rapporterar bättre sömnkvalitet och viktminskning. Andra tycker det sociala samspelet mellan gympa eller grupper. Övningar för äldre kan förebygga Alzheimers sjukdom, demens och depression, eftersom motion frigör endorfiner och kan förbättra hjärnans funktion. Vissa människor tror att det förhindrar gemensamma slitage samt bygger immunitet mot vanliga virus och infektioner.

Innan du börjar en äldre övning regimen bör pensionärer få en full checkup från sina läkare för att se till att de undviker hälsorisker. Alla typer av övningar bör börja långsamt och gradvis öka efter uthållighet är etablerad. Warm-up sträckor och övningar bör inte förbises, och äldre människor bör se till att de hydratiserade före, under och efter ett träningspass.

 • Walking är en hälsosam motion för äldre.
 • Även intensiv träning inte alltid rekommenderas för äldre, övningar som förbättrar flexibilitet, balans, styrka och kardiovaskulär hälsa är oftast.
 • Skonsamma övningar såsom kratta löv, är bäst för äldre.
 • Walking är en bra övning för äldre.
 • Vatten aerobics är en mindre ansträngande motion.
 • Vissa typer av övningar är viktigt för äldre personer.
 • Förutom fysisk aktivitet, är det viktigt att äldre vuxna gör korsord och andra spel som stimulerar hjärnan.
 • Utövar kan hjälpa till att förebygga sjukdomar som diabetes och hjärtsjukdomar hos äldre.
 • De äldre kan fokusera på att öka hjärtfrekvensen och andas.
 • Balansträning är viktigt för att utveckla samordning och förebygga fall.
 • Stretching hjälper seniorer bibehålla sin flexibilitet.
 • Det är viktigt att stanna hydrerade när de utövar.