Vad är en alkohol Blackout?

May 19

En alkohol blackout är en typ av minnesskador som kan hända när människor dricker för mycket. Någon som lider en alkohol blackout allmänhet har svårt att påminna något som hände bortom en viss punkt under en dricka binge. En alkohol blackout anses allmänt som en skrämmande upplevelse, och många människor tycker att det är ett tecken på att en person i fråga utvecklar ett allvarligt alkoholproblem.

Medan alkohol blackout händer, kan den enskilde att kunna interagera med andra, men hans hjärna inte längre permanent lagra minnen om händelser som inträffar. Han eller hon kommer att vakna upp senare och kan inte komma ihåg att gå att sova. I själva verket, itâ € s relativt vanligt för människor att vakna upp på annat än sina egna sängar plats, utan någon grundläggande minne av hur de kom dit. Eftersom alkohol kan få människor att bete sig på alltför sätt, finner de som lider strömavbrott ofta att theyâ € ve gjort upprörande saker under sina dryckes binges, och har inget minne av dessa beteenden kan ibland vara störande för människor.

Enligt experter kommer en alkohol blackout oftast bara ske när någon har utvecklats för mycket alkohol tolerans. Detta eftersom de flesta människor tenderar att passera ut långt innan deras alkoholhalt i blodet når en tillräckligt hög poäng för att generera en blackout. Om en person kan fortsätta konsumera alkohol bortom den punkt där deras hjärna slutar fungera, är deras tolerans generellt ganska hög. Detta är bara en tumregel, och vissa människor kan ha minnesluckor med mycket mindre alkoholkonsumtion. Alla som har drabbats av en huvudskada i deras förflutna anses särskilt utsatta.

Vissa experter menar att alkohol strömavbrott är oftast en progressiv företeelse. När en person lider en betydande blackout, kan han brukar förvänta sig mer att hända med tiden. Detta bygger på tanken att en fortsatt alkoholkonsumtion är endast sannolikt att öka persona € s tolerans och i sin tur öka sin förmåga att dricka bortom den punkt där hjärnan inte fungerar.

På grund av sin koppling till alkoholtolerans, är en alkohol blackout oftast ett tecken på att personen kan bli beroende av alkohol. Itâ € s också tänkt att vara ett tecken på att fortsatt drickande kan vara farliga. Vissa läkare anser en alkohol blackout att vara ett slags förgiftning, och händelsen tyder på att individen har möjlighet att dricka mer än vad som kan tolereras säkert av kroppen. Om denna trend fortsätter att förvärras, kan personen så småningom börja ha andra svåra eller farliga reaktioner mot alkohol.

  • Folk i allmänhet inte kan minnas något som händer under en alkoholist blackout.
  • När någon har upplevt en blackout, de är mer benägna att uppleva en annan.
  • Individer som upplever en alkohol blackout kan kräva läkarvård.
  • Berusningsdrickande sätter människor på en hög risk för alkohol strömavbrott.
  • De flesta människor kommer att passera ut långt innan de dricker tillräckligt för att svart ut, om de inte har byggt upp en hög tolerans mot alkohol.