Hur Bläddra iTunes från Artist och Album

August 15

Du kan bläddra i ditt iTunes-bibliotek efter artist och album. För att göra detta, välj Musik i källpanelen i bibliotekssektionen. Den Listvy visar titeln på varje låt i kolumnen Namn, konstnären eller bandnamnet i Artist kolumnen och titeln på albumet i Albumet kolumnen.

Kolumn Browser i listvyn organiserar musikinnehåll i genrer, Artister, Album, Kompositörer, och grupperingar kolumner - du kan välja vilka kolumner som ska visas genom att välja Visa → Kolumn Browser och välja varje kategori för att visa (eller avmarkera varje kategori för att ta bort). Till exempel visar denna siffra de genrer, artister och Album kolumner, och det visar också konstverk Kolumn (vilket du kan göra genom att välja Visa → Visa Konstverk kolumn.)

Hur Bläddra iTunes från Artist och Album

Välj en artist för att se listan över album för den artisten.

Välj en genre i Genre kolumnen för att se artister i denna genre eller välj Alla på toppen av Genre kolumnen för att se alla artister för alla genrer. När du väljer en artist i Artist kolumnen (mittkolumnen, se figuren), albumtitlar visas i Album kolumnen (till höger). När du väljer ett album i bearbetnings uppfattning visar iTunes bara de låtar till albumet i panelen Lista nedanför Kolumn Browser.